İl GENEL Meclisi

Başkan Toçoğlu, İl Genel Meclisi ile Ormanpark’ta bir araya geldi. İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım ve meclis üyeleri ile sohbet eden Başkan Toçoğlu, meclis üyelerinin görüşlerini de not aldı. İstişare toplantısında SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Fatih Turan da hazır bulundu.

FIRSAT BULUNCA

Rüstem Keleş, SASKİ çalışmaları hakkında bilgi verirken Başkan Toçoğlu yaptığı konuşmada, ‘Her zaman ifade ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak istişareye önem veriyor ve her kesimin şehrimize fayda sağlayacak görüşlerini dikkate alıyoruz. İl Başkanımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, ticaret odası, esnaf odası, sivil toplum kuruluşları, dernekler, vatandaşlarla,fırsat buldukça bir araya geliyoruz. Şehrimiz için aidiyet duygusuyla hep birlikte çalışmanın önemini her ortamda dile getiriyorum’diye konuştu.

YILDIRIM’DAN TEŞEKKÜR

İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım, istişare toplantısı için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti. Yıldırım, ‘Başkanımız her zaman bizimle birlikte olmuş ve çalışmalarımıza destek vermiştir. Bugün de gerçekleştirdiğimiz toplantıda görüşlerimizi ifade ettik. Meclis üyelerimiz taleplerini dile getirdiler. Sayın Başkanımıza görüşleri ve katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz’ diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim