DOĞA TARİH İÇ İÇE
Komşu Kocaeli'nin 17 Ağustos felaketini birlikte yaşadığımız Gölcük ilçesinde 5 yıldızlı termal ve spa oteli açıldı. Otelin Genel Müdürlüğünü Sakaryalı turizmci Cengiz Can Çetin üstlendi. Termal sağlığı tatille buluşturmayı hedefleyen THE NESS'te tarihi Roma dönemine uzanan termal sularının yanı sıra dağ, deniz ve havuz manzaralı odalarıyla doğa ve tarihi iç içe yaşamak mümkün.
KOCAELİ'NİN EN BÜYÜĞÜ
Başiskele Yeniköy mevkiinde 18 bin metre kare alan üzerine kurulan 7 katlı The Ness Hotel`de 5 farklı oda tipi mevcut. 203 standart oda, 7 corner deluxe oda, 6 junior suite oda, 2 presendential oda, 2 engelli odası olmak üzere toplamda 457 yatak kapasitesiyle Kocaeli'nin en büyük oteli olma unvanına sahip.
220 ODA, 457 YATAK VAR
'Bir damla su` anlamına gelen ve 220 odası bulunan The Ness Hotel dağ ve deniz manzarasına nazır olarak yapıldı. Odalar son derece konforlu dizayn edildi. Odalarda özel banyo, duş, tuvalet, direkt telefon, saç kurutma makinesi, LCD televizyon, merkezi klima, 24 saat temiz hava sirkülasyonu, minibar, şifreli kasa, kablolu, kablosuz internet erişimi de bulunuyor.
TAM BİR KONGRE MERKEZİ
The Ness Hotel`de kullanım alanları son derece geniş ve rahat. 250 metrekare büyüklüğünde 200 kişi kapasiteli protokol hizmetlerinin verildiği VIP bir locanın da bulunduğu bin kişilik kongre merkezi salonunun yanı sıra, 35 ile 120 metrekare arasında değişen 6 adet toplantı salonu bulunuyor. Hotelin tavan süslemeleri tamamen Osmanlı mimarisi ve süslemesiyle yapıldı. Düğün ve eğlence gibi organizasyonlarda kalite ve hizmet anlayışını ön planda tutan hotel yönetimi, hoş bir vakit geçirmeniz için her türlü kolaylığı gösteriyor.
SEÇENEKLER ÇOK FAZLA
The Ness Hotel`de farklı güzellikteki mekanlarda yiyecek içecek konusunda çok farklı seçenekler sunuluyor. 210 kişilik enfes restaurant bar (şömine eşliğinde), 400 kişilik teras restaurant bar, 350 metrekare kapalı alanı ve 150 metrekare açık alanı bulunan roof restaurant, 85 kişilik VIP restaurant, Lobby Patiserie ve Loby Teras seçenekleriyle istediğiniz içeceği ve yemeğinizi bir arada bulabiliyorsunuz. Hotelde, dünya mutfaklarının yanı sıra Osmanlı mutfağı da bulunuyor.
FARKLI MASAJ ODALARI
İlimizin ilk termal hoteli unvanını alan The Ness, bölgenin de en iddialı hotellerinden biri olacak. Sadece 5 bin metrekare alan içerisinde 8 adet özel masaj odası, 1 adet güzellik odası, 2 adet sauna (bay ve bayanlara özel), 2 adet buhar odası (bay ve bayanlara özel), 2 adet Türk hamamı (bay ve bayanlara özel), bir adet vitamin bar, 1 adet tuz odası ve 1 adet fitness+plates odaları bulunuyor. THE NESS Hotel`de konaklayan konuklar günün yorgunluğunu ve stresini konaklama ücreti dışında cüzi bir bedel ödeyerek masaj yaptırarak atabilecek.
ÖZEL SPA MASAJLARI
Misafir memnuniyetini temel ilke edinen The Ness Hotel`de zengin SPA menüsüyle, profesyonel masör ve masözler özel masajlar da yapıyor. Termal Hotel`de, İsveç masajı, Thai masajı, derin doku masajı, Refloksoloji, Aromaterapi, spor masajı, selülit masajı, bölgesel masajlar, taş masajı, Shiatsu masajı, Bali masajı, relax masajı, medikal masaj, volkanik taş masajı çeşitleri bulunuyor. Yapılacak masaj için özel hazırlanmış odalar bulunuyor.
HER TÜRLÜ HASTALIĞA ŞİFA
The Ness Hotel`e getirilen ve doğal sıcaklığı 35 derecenin üzerinde bulunan termal sıcak su, birçok hastalığın iyileşmesinde garanti çözüm olarak kanıtlanmış. Termal otele getirilen sıcak su, kireçlenmelere bağlı eklem hastalıkları, boyun-omuz-sırt-bel ve diğer eklem ağrıları, omurga hastalıkları, boyun ve bel fıtığı, siyatalaji, spor yaralanmaları, stres bozukluğu, romatizmal hastalıklar, sindirim sistemi hastalıkları, cilt hastalıkları, florür eksikliği, çocuk ve gençlerde diş çürüklerinin önlenmesi ile cilt hastalıklarına iyi geliyor.
ÖZEL TERMAL ODALAR
Termal hotelde konukların keyifli zaman geçirmesi amacıyla kişilere özel saatlik olarak kiralanabilir özel termal odalar da bulunuyor. Termal sıcak suyun bulunduğu jakuzili masaj sistemi, vitamin bar, oturma grubu, masaj yatağınında bulunduğu 35 metrekare büyüklüğünde 6 adet VIP termal odalar bulunuyor. Bunun yanı sıra bayanlara özel 500 metrekare alanda 150 metrekare termal yüzme havuzu, jakuzi, Osmanlı hamamı, sauna, buhar odası, şok duş hem bayanlara hem de erkekler için özel hazırlanmış alanda müşterilere sunuluyor.
OSMANLI VE TÜRK MUTFAĞI
Hizmete açıldığında ilimizde kendi alanında bir ilk olacak termal hotelde dünya mutfağını da bulmak mümkün. Yiyecek-içecek konusunda da en iddialı hotellerden biri olacaklarını belirten Genel Müdür Cengiz Can Çetin dünya mutfağının en seçkin yemeklerini müşterilerine sunacaklarını belirtti. Çetin özellikle Osmanlı, Türk, İtalyan ve Meksika yemeklerine ağırlık vereceklerini belirtirken Çetin barlarda da en kaliteli içkili servis edeceklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim