Saadet Partisi Erenler İlçe teşkilatı divan toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Ramazan Özer, e Saadet Partisi’nin yerel seçimlerde sürpriz yapacağını ve belediyelerde iktidara geleceğinin altını çizdi. Özer, ilçe divan toplantısında yaptığı konuşmada, Erenler’de yaşanan yerel sorunlara da değinerek, ‘Milli Görüş gömleğini çıkaran belediye başkanlarının nedense basiretleri mi bağlandı. Alnı secdeye varan bu arkadaşlar zamanında “Rüşvet alanda verende melundur” diyorlardı. Şimdi ne oldu da?  Usulsüz ihaleler havalarda uçuşuyor. Bunları Erenler halkı görüyor ve seçimde hesabını soracaktır.” diye konuştu.
YEREL YÖNETİMLER
Efsane belediyeciliğini tekrar Saadet iktidarları başlatacağını anlatan Özer, ‘Halkımızın özlediği Milli Görüş anlayışı çok yakında önce belediyeleri sonra genel iktidarı alacaktır. Saadet Partisi’nin ayak seslerinden rahatsız oluyorlar. Bu gerçek onları çok rahatsız ediyor, biliyoruz. Biz gerçekleri söylemeye devam edeceğiz.” dedi.  İl Başkanı Eyüp Yıldırım, Erenler teşkilatının gençlere yönelik çalışmalarını takdirle karşıladıklarını söyledi.
GENÇLERE ÖVGÜ
Yıldırım, ‘Gençlerimiz yarınların geleceği. Milli ve manevi değerlere sahip bir nesil ancak gençlerimizin gayreti ile olacaktır. Bugün seçmenin büyük kısmını gençler oluşturuyor. Davasını anlayan gençler teşkilat çalışmalarına da katılırsa, Türkiye topraklarının NATO toprağı olmadığını anlayacaktır. Patroit füzelerini ve füze kalkanlarının neden bu topraklara kurulacağını bilecektir’ dedi.
TERÖR TAARRUZDA
Yıldırım, ‘Silahla terör mücadelesi verilemez diyen tek siyasi irade Saadet Partisidir. Din eğitimi bölgede hakim olmalıdır. Bölgenin gençleri din eğitiminden mahrum bırakıldı. İslam kardeşliğimizi unutturdular. PKK her anlamda bölgeye taarruz etti. Müzakereler ABD ve AB’nin istekleri doğrultusunda yapılıyor. Kürdistan’ı AKP’ye kurduracağız diyen bölücü örgüt temsilcileri, masada meşrulaşıyorlar’ diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim