Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, TBMM İnsan Hakları Komisyon Başkanı Ayhan Sefer Üstün, Sakarya Milletvekilleri Şaban Dişli, Hasan Ali Çelik ve Ali İhsan Yavuz, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, İlçe Belediye Başkanları, il delegeleri ve kurucu üyeler dün gün boyu Ankara’da düzenlenen toplantılara  katıldı.İl Başkanı Uncuoğlu ilk olarak düzenlenen il başkanları toplantısına katıldı. Ardından AK Parti Sakarya heyeti Erdoğan’ın katıldığı genişletilmiş il başkanları toplantısına hep birlikte katıldı.

ENDİŞE ETMEYİN
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "AK Parti, 13 yıl boyunca millet istikametinden başka yöne bakmamıştır. Biz, partimizi kurduğumuzda, bize ömür biçenler vardı ama yanıldılar. Bu seçimin mağlubu, kaybedeni de yoktur. Allah'ın izniyle 28 Ağustos'ta Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yeminimizi edip, göreve başladığımızda 77 milyonun cumhurbaşkanı olacağımızdan da hiç kimsenin endişesi olmasın" dedi.

İSTİŞARE
Erdoğan, "Türkiye'nin, belki de dünyada, katılım, istişare ve ortak akıl mekanizmalarını ne kadar verimli, ne kadar samimi çalıştıran bir başka siyasi hareket bilmiyorum ama öyle bizim gibi olanını pek görmedim" ifadesini kullandı. Erdoğan, “Bakanlar kurulumuz, Meclis grubumuz, MKYK ve MYK, genişletilmiş il başkanları toplantılarımız ve daha nice platform, kararlarımızı istişare ile almamızı sağlamıştır” diye konuştu.  Metin IŞIKER

Editör: TE Bilişim