Okul Aile Birliği’nin desteğiyle düzenlenen Hayvan Barınağı organizasyonuna katılan anaokulu öğrencileri velileri ve öğretmenleri, sokak hayvanlarını soğuktan koruyacak yuvalar yaptı.
Kış mevsimiyle birlikte soğuk tehdidi altında kalan sokak hayvanları için sosyal sorumluluk projesini uygulamaya koyan Şahin Okulları’ndaki organizasyona yaklaşık 500 kişi katıldı. Sokak hayvanlarına karşı gösterilen duyarlılığı ön plana çıkaran, aynı zamanda özellikle babalar ile çocukları arasındaki bağı güçlendirerek paylaşımları artırmayı hedefleyen etkinlikte, okulun fuaye alanı adeta atölyeye dönüştü ve renkli görüntüler ortaya çıktı.
Projeler birimi tarafından yönlendirilen çalışmaların ardından işbirliği ile yapılan hayvan barınakları sahipleri ile buluşmak adına ilgili alanlara götürülerek aileler tarafından bırakıldı.
Sokak hayvanlarına soğuk havalarda bir barınak sağlamak, çocuklara hayvanlara karşı duyarlı olmaları gerektiği mesajını vermek ve aile içinde işbirliği ile birlikte kaliteli zaman geçirmeyi desteklemek amaçlarıyla düzenlenen etkinlik oldukça başarılı bir şekilde tamamlanırken, katılımcıların paylaşımdan mutlu oldukları gözlemlendi.

Editör: TE Bilişim