Türk sinemasının ödüllü yönetmeni Nuri Bilge Ceylan'ın 2014 Cannes Film Festivali'nde en büyük ödül olan ''Altın Palmiye''yi kazandığı son filmi ''Kış Uykusu'' filminde Nuri Bilge Ceylan'ın senaryosunu Ebru Ceylan ile kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda; Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Melisa Sözen, Ayberk Pekcan, Serhat Kılıç, Nejat İşler, Tamer Levent ve Nadir Sarıbacak yer alıyor.
Dram türündeki ''Kış Uykusu'', eski bir tiyatro oyuncusu olan Aydın'ın, Anadolu bozkırlarının ortasında, kış uykusuna yatmış gibi görünen ıssız bir mekanda, kendisiyle, hayalleriyle, sevdikleri ve taşrayla kurduğu ve düşe kalka sürdürmeye çalıştığı ilişkilerini konu alıyor.

Karışık Aile
Orta yaşlardaki Lauren ve Jim eşlerinden ayrılmış, çocuklarıyla yaşayan ebeveynlerdir. Yolları görücü usulü buluştuklarında kesişir ve bu kötü geçen buluşma sonrasında bir daha asla görüşmemeye yemin ederler. Ancak ikisi de birbirinden habersiz çocuklarıyla yapacakları tatili planlamış ve Afrika'da karşı karşıya gelmişlerdir. ...

Muppets Aranıyor
Muppetlar ikinci devam filminde bu kez Avrupa'ya açılıyor; Berlin, Madrid, Dublin ve Londra gibi Avrupa başkentlerinde, büyük sinemalarda kapalı gişe sahne alan tüm Muppets üyeleri dünya turuna çıkıyor. Lakin Kermit'in başına gelen büyük bela, bu turneyi bir hayli olaylı bir maceraya dönüştürüyor.
 

Editör: TE Bilişim