Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 2009 Yerel Seçimleri öncesinde vatandaşlara vaat ettiği 15 projeden 14’ünü 3 senede tamamladı. Alemdar’ın bu başarısı Serdivanlıları mutlu etti.
DEMİREL’E ÇATTI
AK Parti 41. İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda Belediye Başkanları adına konuşan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti iktidarı ile birlikte kalkınmanın yerelde başladığını söyledi. Konuşmasında eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’e de çatan Başkan Alemdar, “Türkiye artık şapkaların ufku kadar değil. Ülkemiz bir kamyon asfalt için harcanan büyük çabalardan fersah fersah ilerideyiz. Yolu olmayan, suyu akmayan köy kalmadı” dedi.
KALICI ESERLER
Geçmiş dönemlerde bitiriliş tarihi belli olmayan açılışların programla kutlandığını hatırlatan Başkan Alemdar, “Şimdi ise açılış programlarını yetiştiremiyoruz. Hiç şüphem yok ki hangi belediye başkanımız çıksa burada hizmetlerini anlatmaya zaman bulamaz. Şehrin her yerinde kalıcı hizmetlere imza attık” diye konuştu.
MANİDAR KONUŞTU
Özellikle belediye başkanlarına hitaben manidar sözler sarf eden Başkan Alemdar, şöyle konuştu:  “Biz hepimiz burada birer vesileyiz. Hiçbir şeyi biz sağlamıyoruz sadece hizmetin gelmesine aracı oluyoruz. Ben şuan başkanım ama gelecekte olacağımın bir garantisi yok. Ben melek değilim, ancak şeytan da değilim. Hata yaparım, doğru yaparım, Ama işimi yaparım. Ben işimi yaptıktan sonra takdir Allah’ın. Koltuk kaygısı olmadan çalışmalıyız.”
SORUMLULUK HERKESİN
Belediye Başkanlarının da herkes gibi insan olduğunu hatırlatan Başkan Alemdar, “Bir sıkıntı varsa en büyük sorumluluğu bizedir. Bizden sonra ise sizedir. Biz hata yapabiliriz, göremeyebiliriz veya eksik kalabiliriz. Sizlerin bizi uyarması ve kontrol etmesi gerekli. Tabi bunu da birbirimizi kırmadan yapmamız gerekli. Yarın siz Belediye Başkanı olabilirsiniz, ancak unutmayın bende sizin yerinizde olacağım” şeklinde konuştu.
MUHALEFET BİRLEŞTİ
Serdivan Belediye Başkanlığı’na aday olduğunda ilçede muhalefet partilerinin kendisinin seçimi kazanmaması için bir olduklarını iddia eden Başkan Alemdar, “Biz çok şey yaşadık. Birbirlerini boğazlayanlar AK Parti’yi engellemek için Serdivan’da birlik yaptı. Ama vatandaş bu duruma düşmedi ve hizmet yolunda yine AK Parti’yi seçti, biz göreve geldik” dedi.
SEÇİM SÖZLERİNİ TUTTU
Seçimlerde vatandaşlara vaat ettiği 15 projenin 14’ünü 2012 yılı itibari ile bitirdiğini ifade eden Başkan Alemdar, “Sadece bir projemiz kaldı. O konuda da bir sorun var. Yerel Ürünler Pazarı projemiz ile ilgili üreticilerden bir kısmı toptan satış olması bazıları da perakende satış istiyor. Anlaşmaları için süre verdik. Daha sonra bu projemizi de hayata geçirip sözlerimizi tutacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim