İŞÇİ SORUNLARI

Ziyarette, Sakarya’da gerçekleşecek olan seminer hakkında bilgi veren Çelik- İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ali Cengiz Gül, ‘9-10 Nisan tarihleri arasında düzenleyeceğimiz seminerimiz için siyasi partileri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerde bulunmaktayız. Hak-İş ve Çelik- İş olarak sizleri ziyaret etmekten mutluluk duyuyoruz. Aynı şekilde, tarihsel kökenden bu yana devam eden işçinin, çalışanın sorunlarına çözüm arayışında, Cumhuriyet Halk Partisi’ni de seminerimizde görmek bizleri mutlu edecektir’ dedi.

ÇÖZÜME BERABER

Ziyaretlerinden ötürü sendika temsilcilerine teşekkür eden CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, ‘Geleceği ilgilendiren her konuda sivil toplum kuruluşları aktif rol almalıdır. Sakarya’da sivil toplum kuruluşlarına her konuda destek olmaya çalışmaktayız. İşçi sendikalarının da Sakarya’da çalışanlarımızın, emekçilerimizin hakkını savunması için aktif rol alması önemlidir. Sivil toplum kuruluşları dinlenilmeli ve çözüme beraber ulaşılmalıdır’

SÖMÜRÜLÜYOR

‘Bugün taşeron işçilikle emekçilerimizin emeğinin sömürüldüğü, asgari ücret ayıbıyla ay sonunu nasıl getireceğim diye düşünülen bir ülkede yaşıyoruz. Devletin kademeleri dahi taşeron sistemiyle yönetilmeye başlamıştır. Siyasi parti olarak bu konudaki sorunlarda üstümüze düşen görevi yerine getirme gayretindeyiz. Parti programımızda da konuya bakış açımız nettir. Aynı gaye etrafında emekçimiz, çalışanımız için, adalet için gayretlerimizin devamlılığı büyük önem arz etmektedir’ dedi. Keleş, düzenlenecek seminere katılmaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti. 

Editör: TE Bilişim