Etkinliğe, Vali Hüseyin Avni Coş,  Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş,  AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli.  İlçe başkanları, belediye meclis üyeleri,  Hendek’te kamp yapan Güreş Türk Milli Takımı Sporcuları, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
GELENEKSEL
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci “Kırkpınar güreşleri nasıl bu yıl 653 ‘üncüsü yapılıyorsa, Hendek’te de geleneksel hale getirdiğimiz etkinliğimiz yüzyıllar boyu sürecektir inşallah. Ata sporumuz ve manevi değerlerimize sahip çıkmamız lazım. Çocuklarımıza bu değerleri öğretmeliyiz. Bu konuda herkes üzerine düşen görevi yerine getirmelidir “ dedi.
ÜCRETSİZ TAŞIMA
Etkinliğe katılan vatandaşlara Hendek Belediyesi tarafından etli pilav, tatlı ve ayran ikramında bulunuldu. Hendek Belediyesi otobüslerle ilçenin değişik mahallelerinden vatandaşları ücretsiz olarak Selman Dede Mesire Alanı´na taşıdı. Etkinlikte, çocuklar şişme oyun gruplarında ücretsiz olarak doyasıya eğlendiler.

Editör: TE Bilişim