Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin tarihi ile özdeşleşmiş Şemsiyeli Parkı hemşerilerimizin hizmetine sunmak için başlattığımız çalışmayı en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.
Başkan Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehir merkezini çok daha güzel ve vatandaşlarımızın kullanımına uygun hale getirmek için yoğun bir çalışma yürüttük. Gar Meydanı’ndaki kötü görüntüye son vererek, şehrin vitrini konumundaki Gar Meydanı’nı hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Orhan Camii Meydanı’yla şehir merkezimiz nefes aldı. Atatürk Bulvarı ve Karaağaç Bulvarı’nda vatandaşlarımızın memnun kaldığı çevre düzenleme çalışmasını tamamladık” diye konuştu.
GÜZEL OLACAK
Başkan Toçoğlu, parkta yürütülen çalışmalarla ilgili, “Atatürk Parkı eski haliyle kötü bir görünüm sergiliyordu ve vatandaşlarımızdan şikâyetler alıyorduk. Şehrimize, tarihi ile özdeşleşmiş Şemsiyeli Parkı kazandırmak için çalışma başlattık. Park’ta yapılacak yeşillendirme ve aydınlatma çalışmalarıyla birlikte yürüyüş yolları da düzenlenerek modern oturma grupları kurulacak. Park’ta ayrıca, hemşerilerimizin çaylarını uygun fiyata içebilecekleri bir çayevi de kurulacak. Şemsiyeli Park yeni haliyle, çok daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim