SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven ve Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, İşletme Bakım Müdürleriyle birlikte,  Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce İllerinin İl sorumluları ve İlçe Bölge Başmühendisleriyle bir araya geldi. Bekir Sami Güven, Dağıtım Şirketi olarak hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini arttırmak üzere 7/24 sahada görev yapan ekiplerinizle çalışırken, görev sahamız içinde yer alan resmi kurumlar ve kuruluşlarla da SEDAŞ’ın etkin iletişim sağlamasında sizlerin katkısı çok önemli. İlçelerin bölge sorumlularının bu iletişim süreçlerini gerçekleştirirken, yapılandırırken, şirket alt kültürüne ait tüm prosedürleri de dikkate almanız gerekiyor” dedi. 

KURUMSAL İTİBAR

Toplantı sırasında Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan’da,  İşletme Bakım Grup Müdürlüğü’ne bağlı olan İl sorumluları ve İlçelerde görev yapan sorumluların elektrik dağıtım faaliyetlerinde yeni yapılanma hakkında bilgilendirilmelerini sağladı. İcra Başkanı Güven, iletişimin iş hayatındaki önemi, kurumsal itibar yönetimi ve şahsi itibar yönetiminde de iletişimin yeri ve önemine dikkat çekerek, “SEDAŞ için illerde yapılan koordinasyon toplantılarına katılım, tüm resmi kurum ve kuruluşlarla,  Valilikler, Belediyeler ve Kaymakamlıklar ile diyalogların sağlanmasında yöneticilerimiz etkin iletişim süreçlerini işletiyorlar”

ÖNEMLİ GÖREVLER

“Tüm şirket çalışanlarımızla iletişim süreçlerinin en iyi şekilde gerçekleştirilmesi hepimizin misyonu olmalıdır. İl sorumlularımız ve İlçelerde bölge sorumlusu Başmühendislerimiz, kurumsal iletişim süreçlerini uygulayarak, faaliyetlerin yürütülmesini, birimler arasında bilgi akışını, koordinasyonu, organizasyonu ve denetimi de gerçekleştirmek üzere önemli görevler üstlenecekler”dedi. Güven, “Kısa süre içinde SEDAŞ’ın İl sorumluları ve İlçe Başmühendisleriyle etkin iletişim konularında kurumsal ve profesyonel eğitimlerin yapılacağını” ifade etti.

Editör: TE Bilişim