Vali Yardımcısı Lütfullah Gürsoy SEDAŞ ile yapılan toplantıların çok faydalı olduğunu ifade ederek, ‘Toplantının etkin bir iletişim kurulmasına zemin hazırladığını ve SEDAŞ’ın geniş bir heyetle toplantılara katıldığını,  ilgi ve samimiyetle talep ve önerileri ele aldığını, sahada da gerekli çalışmaları başlattıklarını görüyoruz. Ayrıca bir rapor hazırlıyorlar’ dedi.

DEVAM EDECEK

Gürsoy, toplantıların yüz yüze iletişim kurulmasını sağladığını ve iletişimde bu yöntemin çok etkili olduğunu belirterek, muhtarların, toplantılarda mahalle veya köyleriyle ilgili talep ve önerileri direkt olarak SEDAŞ Yöneticilerine aktarabilme imkanı bulduklarını söyledi.

 Gürsoy, kısa süre içinde 7 İlçeyi kapsayan (Taraklı, Serdivan, Arifiye, Erenler, Adapazarı, Ferizli ve Söğütlü de) toplantıların tamamlanmış olduğunu ve diğer ilçelerde de SEDAŞ ile Kaymakamlıkların belirlediği zamanlarda toplantıların yapılmaya devam edeceğini belirtti.

GENİŞ KATILIM

SEDAŞ’ın yerel yöneticilerle yaptığı toplantıya Başkanlık eden ve toplantıyı yöneten  Vali Yardımcısı Lütfullah Gürsoy ile birlikte toplantıya, Kaymakam Adil Karataş, İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş (SEDAŞ) Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan ve Dağıtım Varlıkları Müdürü Enver Aka, Şebeke Yapım Müdürü Osman Özer, Şebeke İşletme Bakım Müdürü Burhan Ak, Dağıtım Hatları Müdürü Reşat Karaman, Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan, Ar-Ge Planlama ve Şebeke Sağlama Müdürü Ayşegül Kaya, Alacaklar Müdürü Cem Barlas Kar, Dağıtım Hatları Başmühendisi İbrahim Açıkalın, Dağıtım Varlıkları Yapım Başmühendisi Orhan Gültepe,  Ar-Ge Planlama ve Şebeke Sağlama Başmühendisi Kerim Kalkan, Dağıtım Süreç Uzmanı Özgür Ömez, İşletme Bakım Bölge Başmühendisi Onur Yağcı ile Bölge sorumlu Başteknisyeni Zeki Gezgin de toplantı da hazır bulundu. 

YENİ SAYFA AÇIYORUZ

SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, ‘Daha önce ilçelerde bulunan arıza ekiplerine eleman takviye ederek hizmet verecek eleman sayısını 537 kişiye çıkarıyoruz.  Muhtarlarımıza acil durumlar için, Arıza bakımdan sorumlu arkadaşlarımızın cep telefonlarını veriyoruz. Bu telefon numaralarını lütfen sadece elektrik enerjisinde yaşanan acil durumlar için kullanınız. Programlı kesintiler için SMS yoluyla bilgi vereceğiz. Yeni bir sayfa açıyoruz. Yatırım miktarını her yıl arttırıyoruz’

Editör: TE Bilişim