BAKIM FAALİYETİ

SEDAŞ yetkilileri Taraklı İlçesinde muhtarlarla yaptıkları toplantının ardından gelen talepleri dikkate alarak,  yerinde tespitler için mahalle ve köylere bizzat giderek incelemede bulunuyor.

Taraklı Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığı’nın da katıldığı ve muhtarların talep ve önerileri ile sorularına cevap verilen, bilgilendirme şeklinde gerçekleştirilen toplantı sonrasında toplantıda iletilen talepler SEDAŞ’ın işletme bakım faaliyetlerini sürdüren ve yeni tesis yapım işlerinden ve yatırım faaliyetlerinden sorumlu olan yöneticileri ile yerinde belirlendi.

GEREKLİ TESPİTLER

SEDAŞ Dağıtım Hatları Müdürü Reşat Karaman ve Dağıtım Varlıkları Yapım Müdürü Osman Özer muhtarlarla bir araya gelerek tesisleri yerinde incelediler. Bakım onarım ve yatırım kapsamında değerlendirilecek çalışmalar için gerekli tespitler muhtarlarla birlikte yerinde inceleyerek çözüm üretti.

17 KÖYDE İNCELEME

Yapılan inceleme çalışmaları sırasında gidilen köyler, Mahdumlar, Kemaller, Esenyurt, Cumaköy, İç Dedeler, Hark, Uğurlu, Alballar, Çamtepe, Dışdedeler, Aksu, Avdan, Hacıaliler, Akçapınar, Tuzla, Yeniköy, Hacıyakup Köyleri oldu. Muhtarlar kölerine gelerek  SEDAŞ’ın üst düzey yöneticilerinin tesisleri bizzat kendilerinin incelemesinden büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.  Sahada yapılan çalışmalar hakkında,  SEDAŞ yöneticileri tarafından Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyelerine de bilgiler verildi. 

Editör: TE Bilişim