PANEL DÜZENLENDİ

Sakarya Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen panele konuşmacı olarak, TÜBİFED Başkanı Mustafa Yanartaş, Yön Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erman Coşkun, Boyner İK Birim Yöneticisi Cüneyt Karaata, Boyner İK Eğitim Yöneticisi Pınar Orhan, İK Üssü Genel Müdür Erkan Çifte, Cfs Danışmanlık Kurucu Sinan Aslaner, Şekerbank Yönetim Kurulu Danışmanı Tatianna Filippova, Şen Piliç Makine Mühendisi Tekin Ölmez ve Sosyal medya kurucusu Fatih Güner katıldı.
 
KADER Mİ? KARİYER Mİ?


Boyner İK Eğitim Yöneticisi Pınar Orhan ve Boyner İK Birim Yöneticisi Cüneyt Karaata “Kader mi, kariyer mi?” konusuna değindiler. Mezun olacak öğrencilere işe başvururken ve çalışırken nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda ipuçları veren konuşmacılar, onlardan gelen soruları da cevaplandırdı. Pınar Orhan, teori ve pratiğin pekiştirilmesi gerektiğinin altını çizdi. Orhan ayrıca, Sakarya Üniversitesi öğrencilerini güçlü yönlerini nasıl geliştirmeleri gerektiği konusunda aydınlattı.
 

PAZARLAMA VE YÖNETİM

Panelin son konuşmacısı Fatih Güner ”pazarlama, yönetim, kullanım, haberleşme ve yönetim, sosyal medya uzmanlığı” gibi konu başlıklarına değindi 

Editör: TE Bilişim