Eski günleri yad eden SATSO dostları günün konularını da masaya yatırdı.
Tuna Tan’ın daveti üzerine Tuna Tan Serdivan Tesisleri’nde bir araya gelen SATSO’nun bir döneme damgasını vuran yöneticilerden bir grup; eski günleri yad ederek, günün konularını da masaya yatırdı. Tunatan’ın Kebap Resitali’ne; SATSO eski Başkanı ve TOBB Konsey Başkanı Erol Hacıeyüpoğlu, eski Meclis Başkanlarından İbrahim Balaban, Azmi Gürkan, Birol Öner ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Kamil Tever, Atilla Aykın, Zekeriya Başoğlu, Orhan Ekici, Kazım Arslan, Abdül Akgün, Eski TOBB Delegeleri Taner Başoğlu ve Abbas Delen katıldı.
ÇOK İYİ OLDU
Programın Ev sahipliğini yapan TOBB Delegesi, Yönetim Kurulu Üyesi ve İl İnsan Hakları Kurul üyesi Tuna Tan; “Sakarya için büyük mücadele veren bir dönemin SATSO’nda görev yapmış bir grup arkadaşlarla eski dostlukların devamı niteliğinde bir araya geldik. Bu buluşmamız bizim ve arkadaşlarımız içinde çok da iyi oldu. Dostlarımız ile ferdi olarak ta görüşüyorduk, ama bu birliktelik daha da farklı oldu” diyerek, duygularını dile getirdi.
TEŞEKKÜR
SATSO eski Başkanı ve TOBB Konsey Başkanı Erol Hacıeyüpoğlu ise arkadaşları adına yaptığı konuşmasında; “Arkadaşımız Tuna Tan’a bu buluşmayı sağladığı ve yemeği düzenlediği için çok teşekkür ediyorum. Bizim dönemiz önemli bir dönemdi. Bu buluşmamızda çok faydalı oldu” diyerek, duygularını ortaya koydu. Yemeklerin yendiği sohbetlerin koyulaştığı Sakarya gündeminin tartışıldığı yemekte; bir dahaki buluşmaya tüm arkadaşların katılımı ile tekrar yapılması karalaştırıldı.

Editör: TE Bilişim