Sakarya iş dünyasının yıllardır en büyük eksikliğini duyduğu fuar alanı konusunda Sakarya Ticaret ve sanayi Odası (SATSO) ilk ciddi adımı attı. SATSO, sanal fuar alanı olan ‘Yeşil Nokta’yı önümüzde ki günlerde hayata geçirmeye hazırlanırken, gerçek anlamda da bir fuar alanı kazandırılması içinde düğmeye basıldı. Şehirde bir fuar merkezinin bulunmaması prestij kaybına da neden olurken, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul,bu yönde yapılan çalışmaların müjdesini verdi.

İŞADAMLARI
Kösemusul, yapılan çalışmalar ile şehirdeki fuar alanı ve kongre merkezinin yakın bir gelecekte hayata geçireceklerini söyledi.Organize Sanayi Bölgelerinde bulunan işadamlarının destekleriyle büyük bir fuar alanı ve kongre merkezini Sakarya’ya kazandıracaklarını söyleyen Kösemusul, “Bazı iş adamlarımız ile görüştük, görüşmelerimizde devam ediyor. İş dünyamızın da desteği ile şehirde ki bu eksikliği gidermiş olacağız” dedi.

HUKUKİ YÖNÜ
Sakarya'nın ticaretini geliştirmek, şehrin tanıtımına katkı sunmak, potansiyelleri harekete geçirmek ve ekonomik kapasiteyi arttırmak adına önemli bir proje hazırladıklarını kaydeden Kösemusul, “Bu proje ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Arkadaşlarımız hukuksal boyutunu araştırıyorlar. Kimsenin mağdur olmaması için çalışıyoruz. Önümüzde ki süreçte bu projeyi kamuoyu ile paylaşmış olacağız” diye konuştu. Levent ERİŞ

Editör: TE Bilişim