Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, son yıllarda Sapanca’nın önünü açmak için çok çaba gösterdiklerini ve bunda da başarılı olduklarını belirterek, “Daha işimiz bitmedi. Çok daha çalışacağız ve bu bölgeyi, Batı’nın Davos’u gibi bir kongre ve turizm merkezi haline getireceğiz” dedi.

 

HEDEFLERİMİZ BÜYÜK

Bizim Sakarya’ya konuşan Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, büyük hedeflerini anlattı. Başkan Uslu, “Sapanca belki yeteri kadar tanınıyor ama biz bölgeyi Avrupa’nın, hatta dünyanın tanıdığı bir kongre ve turizm merkezi yapmak için yoğun mesai harcıyoruz. Batı’da bir Davos var. Neden Sapanca ikinci bir Davos olmasın. Sapanca bir cazibe merkezi büyük otel ve yatak sayısını daha da ileri çekip Sapanca’yı uluslar arası kongrelerin yapıldığı bir ilçe haline getirmek için yola çıktık” dedi.

 

SAPANCALI İSTERSE

Bu hedefe yürürken Sapancalı’nın, Sapanca’da yaşayan vatandaşların katkısının çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Uslu konuşmasını şöyle noktaladı, “En küçük işyerinden en büyüğüne kadar tüm işyerleri ve çalışanları kendilerine çeki düzen vermeli. İşyerleri yenilenmeli, çalışanlar temiz, güler yüzlü, candan ve samimi olmalıdır. Gelen turistler bunu bekliyor, bunu istiyor. Yoksa sıradan, alışveriş, sıradan otel motel her yerde var. Onlar farklı bir şey istiyor. Biz onu verirsek hedefe ulaşırız”

Editör: TE Bilişim