YÖNETİM KURULU

MHP Sapanca İlçe Teşkilatı Berat Taner Başkanlığında ilk Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi. İlçe binasındaki toplantıda, faaliyet konuları belirlenerek, yönetim kurulu üyelerinin hakim oldukları alanlarda görev dağılımları yapıldı.Yeni ilçe Yönetimi şu isimlerden oluştu:  Başkan Yardımcıları Ali Kemal Tıknas, Eyüp Özen, Nihat Canvar, Ferit Hoş,  İlçe Sekreteri Oğuz Bostancı,İlçe Muhasipi Gökhan Alemdar, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Kabalak getirildi. Yaşanan kan değişikliğinin tüm Sapanca’ya hayırlı olması temennisinde bulunan

SAPANCA’NIN GELECEĞİ

Taner; “Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Hakkımızda olumlu ya da olumsuz yapılacak her eleştiriyi dikkate alacağız. Üzerimize yüklenen misyonun, omuzlarımızdaki ağır yükün farkındayız. Bu günden itibaren çok farklı bir teşkilat görecektir. Sapanca’yı yaşanılabilir daha güzel hale getirmek için durmadan çalışacak bir yönetimle geliyoruz. Sorunları sadece dile getiren değil, sorunlara çözüm üreten olacağız. Cenabı Allah'ın izniyle bu teşkilat bundan sonra Sapanca’nın geleceği olacaktır."

HERKES GELİP GEÇİCİ

“Teşkilatın kapısı vatanını milletini seven, bayrak için, vatan için, millet için gerçekten hizmet etmek isteyen herkese açıktır. Başka bir kapı aramaya gerek yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Sapanca'da tek çatısı bulunmaktadır. Herkes gelip geçicidir. Kimse kendisini partimizin üzerinde göremez ve ismini kullanarak faaliyetlerde bulunamaz.”

“BAYRAĞIMIZI ASACAĞIZ”

“Yerel seçimlere 1 yıl gibi az bir zaman kaldı. Bundan sonra bize düşen durmadan, yılmadan, bize engel olmaya çalışanlara aldırmadan azimle çalışmak olacaktır. Biz bu yolda arkadaşlarımla beraber and içtik. İlk hedefimiz üç hilalli bayrağı Sapanca Belediyesi'ne asmaktır. Bunun için canla başla çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Editör: TE Bilişim