08 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir açıklama yapan Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, toplum ve aile hayatımızda müstesna bir yeri bulunan kadınların, ülkemizin geleceğinde üstlenecekleri rollerin önemine değinerek, her medeni toplum gibi ülkemizde de kadınların daima hatırlanmaları gerektiğini belirtti.

Başkan Uslu, ”Toplumların medeni çizgiye ulaşmalarında kadınların her zaman üstlerine düşeni layıkıyla yerine getirdiklerini her fırsatta takdir etmek gerekir. Bir kez daha onların müstesna günlerini kutlamak bizlere bahtiyarlık vermektedir. Toplum ve aile hayatımızda mutlu aile oluşturmanın temel şartı kadınlarımızın etkin şekilde katılacakları Mutlu Aile Projesi’dir” dedi.

Uslu şöyle devam etti, “08 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nü bir kez daha en içten duygularımla kutlar, mutluluk ve sağlıkla nice yıllara ulaşmalarını temenni ederim” Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu ayrıca, Sapanca Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenledikleri bugün saat 11.00’ de, Belediye Giriş Salonu’nda yapacakları resim sergisine herkesi davet etti. 

Editör: TE Bilişim