Cumhuriyet Halk partisi Adapazarı Belediye Başkan adayı Fatma Kurtuluş, Adapazarı’nın yaşanılabilir bir kent haline gelmesinin, ancak CHP yönetimiyle mümkün olabileceğini belirterek, destek istedi.
Kurtuluş, BİZİM SAKARYA’ya yaptığı ziyarette, Adapazarı’nın 20 yıldır aynı zihniyetle yönetildiğini ve bulunması gereken noktanın çok gerisinde kaldığını söyledi. Gerek sosyal yaşamı, gerekse ekonomisiyle sürekli gerileyen, ranta dayalı projelerle vatandaşın evine hapsedildiği Adapazarı’nı bu durumdan kurtarmak üzere yola çıktıklarını anlatan Kurtuluş, “Kentin kurtuluşu bizimledir. Adapazarı ve Büyükşehir Belediyesi’ne CHP bayrağını diktiğimiz gün kurtuluşumuzu kutlayacağız” dedi.
Kentin çehresini değiştirecek çok önemli projelerle yola çıktıklarını ve bu projelerle halkın karşısına çıktıklarını vurgulayan Kurtuluş, “AK Parti’nin alternatifi MHP’diR” şeklindeki algıyla yanıltıldığını öne sürdü. Kurtuluş, “Sahte algıyla seçim kazanılmaz, sandıktan CHP zaferle çıkacaktır” diye konuştu.

ÇARŞI ZİYARETLERİ
Bu arada Fatma Kurtuluş, CHp büyükşehir Belediye Başkan adayı Ecevit Keleş ile Uzunçarşı ve Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti. Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’un d katıldığı ziyarette esnafın sorunlarını dinleyen Kurtuluş, “Adapazarı demek çarşı demektir. Uzunçarşı ve Kapalı Çarşı kentin beynidir. Kentin en önemli yapıtaşlarından olan esnafımızı AVM’lerin tehdidinden kurtaracağız” dedi.
Foto: CHP’nin büyükşehir Belediye Başkan adayı Ecevit Keleş ve Adapazarı Belediye Başkan adayı Fatma Kurtuluş Uzunçarşı ve Kapalı Çarşı’da esnafı dinleyip, projelerini anlattı.
 

Editör: TE Bilişim