CANLI YAYINLANDI

Tuzla Sakaryalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği; Tuzla Belediyesi tarafından her hafta Cuma günü gerçekleştirilen “Tuzla’dan Anadolu’ya” isimli yöre programı kapsamında düzenlediği “Sakaryalılar Gecesi; muhteşem görüntülere sahne oldu. Sakaryalı ünlü Sanatçı Akif Yener, Karasu’lu Ozan Rıdvan Kır ve Karadeniz Sanatçısı Adnan Yılmaz’ın sahne aldığı ve Sakarya Minik Mehter Takımı da gösterilerini sunduğu muhteşem gece; Mavi Karadeniz Televizyonu’nda canlı olarak yayınlandı.

OZAN KIR SAZINA VURDU

AKP İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Metin Doğrucan ve çok sayıda Sakaryalıların katıldığı gecede; Sakaryaspor sevgisi de damgasını vurdu. Tuzla Belediyesi Semiha Kibar Sosyal Yaşam Merkezi ve Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen gece; Adapazarı Belediyesi’nin Minik Mehter Takımı’nın gösterisiyle başladı. Ardından sahneye çıkan Karasu’nun yetiştirdiği ünlü Ozan Rıdvan Kır; sazına vurarak, içerisinde 16 ilçeyi kapsayan Sakarya Türküsü’nü seslendirdi.

KENDİ BESTELERİ

İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Metin Doğrucan’ın da aralarında bulunduğu canlı yayında sahneye çıkan Sakaryalı ünlü Pop Müziği Sanatçısı Akif Yener; kendi besteleri olan “Onun Adı Efsane Sakarya” ile “Ne Aşk Ne Hayat” şarkılarını seslendirdi.

DOSTLUK VE KARDEŞLİK

İstanbul Tuzla Sakaryalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yaşarbir Bilgin, gecede yaptığı konuşmasında gecenin amacının dostluk, tanışma ve dayanışma olduğunu belirterek; “Sakaryalılar olarak Tuzla’dan Sakarya’ya dostluk ve kardeşlik köprüsünü kurduk. Sakaryalıları bir araya getirerek, hem tanıştırmayı hem de kaynaştırmayı amaçladık. Sakaryalılar olarak Tuzla’dan Sakarya’ya dostluk ve kardeşlik köprüsü kurduk. Bu köprü, inşallah bir ömür boyu dimdik ayakta kalacak” dedi. 

Editör: TE Bilişim