Orman ve Su İşleri Bakanlığı Sakarya ve Kocaeli Şube Müdürlüklerinin sorumluluk alanlarında mevcut Devlet Avlakları, Tabiat Parkları ve Tabiat Anıtları geniş şekilde incelenerek yapılması gereken çalışmalar ile ilgili çalışma toplantısı yapıldı.
MÜHENDİSLER BİRARAYA GELDİ
Adapazarı Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonunda bir araya gelen Orman ve Su İşleri Bakanlığı 1. Bölge Müdürü Haluk Özder, Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, Adapazarı Orman Bölge Müdür Yardımcıları, Orman İdaresi ve Planlama, Odun Dışı Ürün ve Hizmetler, Orman Zararlılarıyla Mücadele Şube Müdürleri, Milli Parklar Şube Müdürü Murat Kefelioğlu, Sakarya ve Kocaeli İlleri Şube Müdürleri ve Mühendisleri ile Birlikte Devlet Avlakları, Tabiat Parkları ve Tabiat Anıtları ile ilgili olarak 1. Bölge Müdürlüğü taleplerinin değerlendirilmesi, müracaat ve inceleme yöntemi ve iki kurum arasında koordinasyonun ne şekilde yapılacağı konusunda toplantı yapıldı.
PARKLAR İNCELENDİ
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Sakarya ve Kocaeli Şube Müdürlüklerinin sunumlarında mevcut Devlet Avlakları, Tabiat Parkları ve Tabiat Anıtları geniş şekilde incelenerek yapılması gereken çalışmalar ile ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu.
MÜHENDİSLERE ZİYARET
Toplantının ardından Orman ve Su İşleri Bakanlığı 1. Bölge Müdürü Haluk Özder, Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz ile birlikte Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürü ve Orman Mühendisleri Odası Sakarya Şubesi Başkanı Ahmet Akbulut’u makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler.
ADAPAZARINDA TOPLANDILAR
Sakarya ve Kocaeli Orman Bölge Müdürleri ile bu illerde görev yapan Şube müdürleri, mühendisler ile Teknik elamanlar Adapazarı’nda bir araya gelerek, avlak alanlar ile tabiat parkları ve tabiat anıtları ile ilgili yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Editör: TE Bilişim