Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete, Meclis Başkanı Recep Pulat, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Erkan,  Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nihat Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Yılmaz, Mustafa Genç, Levent Ali Kopal, Mustafa Çoroğlu ve Genel Sekreter Yiğit Ateş Büyük Şehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’ nu makamında ziyaret ettiler.

ORTAK PAYDAMIZ

Toçoğlu “Borsamız ile güzel çalışmalar yaptık.  Sakarya tarım ve hayvancılıkta büyük potansiyele sahip. Borsamızın tarım ve hayvancılıkla ilgili yaptığı çalışmaları takdirle karşılıyorum. Sakarya Ticaret Borsası, Sakarya için çok önemli bir kurum, gerçekleştireceği çalışmalar ve hayata geçireceği projelerle ilimizin ekonomisinde etken olacağına inanıyorum. Sakarya’mızın tüm yönetim kadroları el ele vererek güzel çalışmalara imza atacağız. Sakarya hepimizin ortak paydası” dedi.

YENİ PROJELER

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete, “İlimiz ve üyelerimiz için sorumluluklarımızın farkındayız. Hızla gelişen sanayisi yanında tarım ve hayvancılık potansiyeli ile de öne çıkan ve bu alanda bölge ve ülkenin önemli bir ticaret kavşağında bulunan ilimize üyelerimize katma değer sağlayacağını düşündüğümüz yeni projeler hedefliyoruz. Borsamız canlı hayvan pazarı stratejik hedefinin hayata geçirilmesinde, belediye başkanımızın büyük desteğini gördük kendilerine çok teşekkür ederiz. Bundan sonraki çalışmalarımızda belediyemiz ile yine yeni projelere imza atmak isteriz” dedi.

Editör: TE Bilişim