YANINIZDAYIM

Görüşmede projeyi çok beğendiğini söyleyen Bakan Kılıç “Biz siz gençler ve çocuklar için büyük Türkiye’yi hazırlıyoruz. Bu amaç doğrultusunda sizlerin yapmış ve hazırlamış olduğunuz projeler bizler için çok önemlidir. Akyazı’yı ve Akyazılı gençleri sizin nezdiniz de kutluyorum ve bu projenin geliştirilmesi ile ilgili her zaman yanınızda olacağım” dedi.

ŞİRİN BİR İLÇEMİZ

Daha sonra heyet Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile de görüştü. Akyazı’nın selamını Bakana ileten heyet üyeleri ile görüşen Bakan Yıldız “Geçen sene Akyazı’da Altın kaynak törenindeydik. Sıcak insanların olduğu güzel doğası ile şirin bir ilçemiz. Bizde buradan tüm Akyazılı hemşerilerimize sizin aracılığınız ile selamlarımızı yolluyoruz” dedi.

3 GÜN DEVAM ETTİ

Görüşmeler yaparak bundan önce yapmış oldukları proje, toplantı, çalıştay ve organizasyonlarla ilgili bilgiler verdiler. Ziyaretler esnasında, yapacakları projeler için destek sözü alan heyet üyeleri Meclisi dolaşarak Milletvekillerinden bilgiler aldılar. Sakarya Milletvekillerinin öncülüğünde ve mihmandarlığında 3 gün devam etti.

PROJELERİMİZ

Heyet Başkanı Sakönder; “Bu gezi Gençlik Meclisimiz için çok önem arz etmektedir. Aslında daha çok yeri ve kişiyi ziyaret etmek istiyorduk ancak; müsait olan ve randevu alabildiğimiz büyüklerimizi ziyaret edebildik. Faaliyetlerimizin tanıtılması ve bundan sonraki projelerimizin devamının sağlanması için biz heyet olarak gerekli tanıtımlarımızı yapmış olduk’

SONUÇ OLARAK

‘Başta Sakarya Milletvekillerimiz olmak üzere diğer Milletvekillerimize ve danışmanlarına, Bakanlarımıza misafirperverliklerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Hasseten Gençlik Meclisimizin kurulmasında, diğer faaliyetlerimizde bize desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Akyazı Belediye Başkanımız Yaşar Yazıcı’ya da çok teşekkür ediyoruz. Sonuç olarak önemli bir projemizin geliştirilmesi aşamasındayız bu projemiz tüm Sakarya Gençliğini kapsayacak’

BAŞKAN DESTEĞİ

‘Sakarya Gençliğinin sorunlarını bir bir ele alacağız ve çözüm önerileri ile çeşitli konferanslar, oturumlar, çalıştaylar ve paneller düzenleyerek, bu çalışmalara devlet büyüklerimizi davet edeceğiz. Başkanımız Yaşar Yazıcı’nın desteği ile bu yola çıktık ve birçok platform da Sakarya Gençliğini temsil ederek bir açıdan onların sesi olduk ve olmaya da devam edeceğiz’ dedi. 

Editör: TE Bilişim