“Doğa Konseptli Eğitim Modeli” ile Sakarya eğitimine yeni bir soluk getiren Doğa Koleji; sosyal ve kültürel etkinlikleri çerçevesinde; Yazar Yasmin Korkut’u ağırladı. Doğa’nın öğrencileri ile söyleşi yapan Korkut; onlar için “Aşk Tatmayana Başka” adlı kitabını imzaladı.

 

DRAM VE ROMAN

Çıkardığı 191 sayfalık dram ve roman içerikli kitabının tanıtımını sürdüren Sakaryalı yazar Yasmin Korkut; Rastaban Resturant ve Kocaeli Fuarı’ndan sonra “Doğa Konseptli Eğitim Modeli” ile Sakarya eğitimine yeni bir soluk getiren Sakarya Doğa Koleji’nin öğrencileriyle buluştu. Lise Müdürü Çiğdem Aktaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda; Doğa’nın lise ve ortaokul kademesi öğrencileri ile söyleşi gerçekleştiren Yazar Yasmin Korkut; kendisine yöneltilen aralarında “Yazar olmak nasıl bir duygu?, eserler nasıl ortaya çıkıyor?, bizde yazar olabilir miyiz?” gibi soruları cevaplandırdı.

 

KİTAPLARINI İMZALADI

Kendisinin de daha önce Doğa Koleji’nin bir velisi olduğunu dile getiren Yazar Yasmin Korkut; öğrencilere; “Doğa’nın öğrencisi olduğunuz için şanslısınız. Eğitiminizde başarılar dilerim” dedi. Daha sonra; kendisi ve ailesi için kitap alan öğrencilerin kitabını imzalayan Yazar Yasmin Korkut; Sakarya Doğa Koleji’nde güzel bir gün geçirdiğini söyledi. Lise Müdürü Çiğdem Aktaş; katılımlarından dolayı Yazar Yasmin Korkut’a teşekkür belgesi ile çiçek takdim etti.

Editör: TE Bilişim