Düzenlenen gecede avukatlar Sezai Karakoç, Ahmet Arif, Nurullah Genç, Orhan Veli Kanık ve Attila İlhan şiirlerini yorumladılar.
Programda bir konuşma yapan Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, ‘Hukukçular, meslekleri itibarı ile duruşmalarda ve dilekçelerde durağan şeyler söylerler. Bize şiir okuyan tüm meslektaşlarımız; haykırışlarını, isyanlarını ve bugünkü hayata dair itirazlarını ortaya koydu. Böyle güzel şiir okuyan ve yorumlayan avukatlar topluluğunun başkanı olmak gerçekten mutluluk verici bir duygu. Değerli meslektaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum’ dedi.
İLGİ
Sezai Karakoç, Attila İlhan, Orhan Veli, Nurullah Genç ve Ahmet Arif’in eserleri Av. Alim Mert, Av. Ülkü Mangıroğlu, Av. Ümit Fırtın, Av. İlknur Bayram, Av. Abdullah Burak, Av. Semahat Şaştı, Av. Leyla Epözdemir, Av. Arif İncesu, Av. Betül Peker ve Av. Fırat Gökdemir tarafından yorumlandı.
AVUKATLAR
Şiirler arasında Attila İlhan’dan “Böyle Bir Sevmek”, Sezai Karakoç’un “Mona Roza” ve “Ey Sevgili” si ve Orhan Veli Kanık’ın “Kitabe-i Seng-i Mezar” ı da yer alıyordu. Dinleyiciler tarafından büyük ilgi ile takip edilen gecenin sonunda Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, şiirleri yorumlayan avukatları temsilen Av. Ülkü Mangıroğlu’na çiçek takdim etti. 

Editör: TE Bilişim