Kitabının tanıtımı için Şahin Okulları Karaman Yolu Kampüsü’nde imza günü düzenleyen genç şairi, arkadaşları yalnız bırakmadı. 

 

ŞAŞKIN BEĞENİ

Şiir kitabını ellerine alır almaz okumaya koyulan Şahinler, Zeynep Almila Köksal'ın geniş eseri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Şiirleri çok beğendiklerini ifade eden Şahinler, Zeynep'in başarısının kendilerini çok mutlu ettiğini, gelecek eserlerinde de kendisine desteklerinin devam edeceğini belirttiler. Zeynep Almila Köksal, arkadaşlarının ve öğretmenlerinin aldıkları kitapları imzaladı. Özellikle ilkokul öğrencilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Köksal'ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Şahinli eğitimciler Zeynep Almila Köksal'ı üstün başarısından dolayı tebrik ettiler.

KİTABIN ‘ÖNSÖZ’Ü

‘Zeynep Almila ben. 10 yaşındayım. Kitap okumayı çok seviyorum. Beş yüzden fazla kitap okudum. Okumayı öğrendiğim zaman şiirlerle tanıştım. Yaşmayı öğrendiğim zaman ise harfleri birleştirdim heceler oluştu, heceleri birleştirdim kelimeler oluştu, kelimeleri birleştirdim cümleler oluştu, sonrasında ise mısralar. İşte ilk şiirlerimi böyle yazdım ben, 2008 yılında 6 yaşımı doldururken. Yazdıklarımı okudum çok beğendim. Yaşadığım, gördüğüm, duyduğum ve hissettiğim her şey şiir yazmaya teşvik etti beni. Biriktiler ve bu kitap oluştu. Çok mutluyum…’

Editör: TE Bilişim