Yapılan ziyarette Kamu Hastaneler Birliği kuruluşundan bugüne kadar olan süreç hakkında değerlendirme yapan Genel Sekreter Küçükyılmaz, özelikle pratisyen hekim ve yardımcı sağlık personeli eksikliğinin olduğunu ve bu açığın personelin özel çaba ve gayretleriyle şu anda aşılmaya çalışıldığını genel sekreterliğinde bu konuda eksiklerin giderilmesi konusunda çalışmalar yaptığını kaydetti.
SENDİKA
Şube Başkanı Abdullah Sönmez ise özellikle görevlendirmeler ile ilgili yaşanan personel mağduriyetlerin bu dönemde çok sık yaşandığını ve bu sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini vurgulayarak, personelin üstündeki ağır yükün hafiflemesi gerektiğini kurum içi görevlendirmelerde personele önceden bir ön bilgi verilerek görevlendirmenin oldubittiye getirilmemesi gerektiğini belirtti.
YENİ DOĞAN
Sakarya’da büyük bir eksik olan yeni doğan yoğun bakım ünitesinin S.Ü.E.A.H faaliyete geçmesinden dolayı Genel Sekreter Dr. Ünal Küçükyılmaz nezdinde bütün emeği geçen personele teşekkür eden Sağlık Sen üyeleri Sakarya adına çok önemli bir sorunun ortadan kalktığını belirttiler.
BAŞARI VE TEMENNİ
Genel sekreter Dr. Ünal Küçükyılmaz ise; göreve geldikleri günden itibaren fedakârca çalışıp geçiş sürecine katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür edip ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yetkili sendika olan Sağlık Sen’e çalışanların sorunlarını iletmek ve görüş alış verişinde bulunmak üzere kapılarının açık olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilişim