Saadet Partisi Erenler İlçe Teşkilatı, 'Erbakan Haftası' etkinliği çerçevesinde Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı anma programı tertip etti.  “Erbakan ve Yeni Bir Dünya” adı altında yapılan konferansa İstiklal Marşı’nın okunması ve Kemal Erdoğan’ın Kur’an tilaveti ile devam edildi.
HAKKI ÜSTÜN TUTMAK
SP ilçe Başkanı Ramazan Özer Erbakan Hoca’nın her zaman Hakkı üstün tutan Hakkı savunan, Hakkın hakimiyeti için çalışan bir mücadele yürüttüğünü belirtti. Özer konuşmasında, “Gayemiz Hocamızın yaşamı boyunca verdiği bu mücadeleyi bundan sonra bütün gayretimizle devam ettirerek hedefine ulaştırmaktır” dedi.
HAYATI ANLATILDI
Erenler Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda Erbakan’ın siyasi hayatını anlatan sinevizyon gösterimi, katılımcılara duygulu dakikalar yaşattı. Geceye misafir konuşmacı olarak Saadet Partisi GİK üyesi Mesut Doğan, İl Başkanı Eyüp Yıldırım, ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda halk katıldı.
ANLAMAYA ÇALIŞIYORUZ
P GİK Üyesi Mesut Doğan milletin sesi ve vicdanı olan Merhum Necmettin Erbakan’ı andıklarını ve anlamaya çalıştıklarını belirterek, “İslam dininin sadece namaz, oruç ve zekattan ibaret olmadığı ve İslam dinini egemen kılmak için cihad yapılması gerektiğini öğretti bizlere’’ dedi..
DUYGULU ANLAR YAŞANDI
Erenler Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda Erbakan’ın siyasi hayatını anlatan sinevizyon gösterimi, katılımcılara duygulu dakikalar yaşattı. GİK üyesi Mesut Doğan, İl Başkanı Eyüp Yıldırım, ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda halk katıldı.

Editör: TE Bilişim