Saadet Partisi Kocaali Teşkilatı’nca tertip edilen ilçe taraması yapıldı. İl Başkanı Eyüp Yıldırım ve İl yönetim kurulu üyelerince oluşturulan ekiplerle Kocaali’nin köy ve mahallelerine ziyaretler yapan İlçe başkanı Abdülmünip Ceylan, “Halkımıza partimizi anlatarak, yerel seçimlerde destek istiyoruz. Türkiye’nin kurtuluşu Saadet Partisi’dir”  dedi.
KİRAZLIYA ZİYARET
Kirazlı Köy muhtarı Necmi Çatalbaş ve Akpınar köy muhtarı Mustafa Mıhçı’yı ziyaret eden ve kahve sohbetleri yapan Mahmut Kan, Osman Tandoğan, Mehmet Öztürk ve Osman Hasmavili’nden oluşan ekip, Türkiye’nin sıcak gündemini değerlendirdi ve Fındık taban fiyatlarını konuştu.
KEYFİNİ HANS YAŞIYOR
Refah yol hükümeti döneminde verilen Fındık değerini, hiçbir hükümet zamanında bulamadığını anlatan Mahmut Kan “Türkiye’de Fındık borsası 4.20 TL’den kapanırken, Almanya’da  19.00, İtalya’da 18.00 TL’den Fındık fiyatları belirlendi. Fındığı büyük zahmetlerle Hasan üretiyor, keyfini Hans’lar çekiyor” diye konuştu.
DESTEK İSTEDİLER
Kocaali mahallelerini gezmeye devam eden ekip lideri Mahmut Kan, Saadet Partisi’nin mecliste olması gerektiğinin altını çizerek, “Biz 70 km sizin desteğinizi almaya geldik. 1997’de Refahyol hükümetinin başarıları icraatları yıllar sonra övgüyle anlatılmaktadır. Bizde sizlere bunu hatırlatmaya geldik ve “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır…” diyoruz, desteğinizi bekliyoruz.” şeklinde konuştu. Muhtarlarla da bire bir görüşmeler yapan Saadetliler, dertlerini dinledi, sorularına cevaplarla karşılık verdi.
TEK ÇARE SAADET
Milli Görüş’ü tek temsil eden partinin Saadet olduğunu vurgulayan Kan, ‘’vatandaşın kafalarında oluşan karışık bilgileri aydınlattı ve “Kocaali halkının banka borçları sebebiyle fındık bahçeleri sökülmedi mi ? Kredi belası ile bankalara esir edilmedik mi?’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim