Sakarya İl Başkan yardımcısı Osman Ünlü, Akyazı İlçe Başkanı Selman Demirtaş, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, Akyazı’yı ve köylerini ziyaret ederek vatandaşların dertlerini dinledi. 

 

MAHKUM

Ünlü, esnaf ve vatandaşla yaptığı birebir konuşmalarda onların hal ve hatırlarını sordu ve işleri hakkında bilgiler aldı. Çiftçi kesimin en verimli topraklarda üretim yapmasına rağmen mahsulünü sattığı zaman zarar ettiğinin altını çizen Ünlü, “Vergi zengini bir ülke olduk. Bin bir çeşit vergi alınıyor ama ürettiğinden kazanamıyorsun. Zararını bankalardan aldığın krediler ile kapatmaya çalışıyor bu millet. Bankalara mahkum edilmişiz”

 

BM VE AB

“10 sene önce sorduğumuzda 10 kişiden 2-3 kişi bankaya bulaşmışken, bugün sorduğumuzda 2-3 kişinin bir şekilde bulaşmadığını görüyoruz. Bu gidişat hiçte hoş değil. Otobüs Brüksel’e doğru gidiyor ama, varmadan devrilecek haberiniz olsun. Bize ne BM’den ne de AB’den fayda gelmez. İslam Birliği Türkiye’nin tek kurtuluşu olacaktır. Bunu gerçekleştirecek tek irade Saadet Partisi’dir.” şeklinde konuştu.

BİR KISIM

SP İl Başkan Yardımcısı Osman Ünlü ve yönetim kurullu üyelerine refakat eden, SP Akyazı İlçe Başkanı Selman Demirtaş’ta Akyazı’nın sorunlarını her türlü platformda takip ederek kalıcı çözümler ürettiklerini belirterek, “Ancak bir kısım çevreler bu çözümleri görmemezlikten geliyor” DEDİ.

Editör: TE Bilişim