BEŞ ADAY ADAYI

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukova İlçe Teşkilatı eski ilçe başkanları ve partililer ile Üniversite Cafe de sabah kahvaltısında bir araya geldi ve yerel seçimlerde Pamukova da CHP‘den beş belediye başkan aday adayı çıkabileceği açıklandı.

GÜNDEM VE SORUNLAR

CHP eski ve yeniler İsmail Gökoğlu, Bedri Aytaç, Muhittin Çetin, Ali Teke, Ece Söyler, Mustafa Duyar gibi isimlerin yanı sıra partililerin de ilgi gösterdiği kahvaltılı dayanışma ve kaynaşma toplantısında 2014 yerel seçimleri, Türkiye gündemi ve Pamukova sorunları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

BECERİ VE YETENEK

Toplantıda konuşan CHP Pamukova İlçe Başkanı Nail Türkmengil, ‘Yerel yönetim için projelerimiz olduğunu ve hayata geçirmek için bilgi, beceri ve yeteneğe sahip yönetim kadrosuna sahip olduğumuzu kamuoyunun takdirine sunar üyemiz olan her partilimizin Belediye Başkan aday adayı olabilir. CHP Pamukova İlçe Teşkilatı olarak,  en az beş belediye başkanı aday adayı çıkaracağız. Belirlenen bu aday adaylarının içerisinden üyelerimiz vasıtası ile aday belirlenecek’ dedi.

Editör: TE Bilişim