HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu Türkiye’nin çok büyük bir soygunla karşı karşıya olduğunu söyledi. “İnsanlarda haysiyet gurur kalmamış” diyen Pamukoğlu, kamuoyunu günlerdir meşgul eden yolsuzluk operasyonlarının ardından hükümetin istifa etmesi gerektiğini söyledi.
Pamukoğlu hükümetin yaşananlara karşılık verdiği cevapları havaya havaya savrulan boş yumruklar olarak nitelendirdi ve bu boş laflarla hükümetin zaman kazanmaya çalıştığını ileri sürdü. Bütün bu olanlar karşısında Meclis’in boykot edilmesini de isteyen Pamukoğlu, iktidara geldiklerinde hazineden siyasi partilere yapılan yardımı keseceklerini belirtti. 
          AK Parti’nin iktidara geldiği 10 yılda 1 katrilyon 700 trilyon lira para harcadığını iddia eden Osman Pamukoğlu, siyasi partilere hazineden yapılan para yardımını “Haram para” olarak nitelendirdi ve 40 haramilerin artık binlerle ifade edildiğini kaydetti. .
Pamukoğlu, Türkiye’nin yer altı ve yerüstü kaynaklarının da yağmalandığını, iktidarın kendine yakın işadamlarına peşkeş çektiğini ileri sürdü.  Partilerin astığı flamaların gökyüzünü kapladığını bütün bunların 31 Mart’ta çöpe gideceğini belirten Pamukoğlu, seçim çalışmaları kapsamında harcanan paraların belediyeler tarafından karşılandığını söyledi ve “Bu da dolaylı soygun” diye konuştu.
      Hükümetin Paralel devlet açıklamalarını alaycı bir dille eleştiren Pamuoğlu “Ne paraleli, dikey olsa, eğik olsa ne olur, öküz öldü ortaklık bozuldu birbirlerini yiyorlar” dedi.

Editör: TE Bilişim