PKK ZİL TAKTI

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, yerel seçimşler için gezilerine Sakarya’dan başladı. Pamukoğlu, HEPAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Işık i ile  birlikte Sakarya’ya geldi. Hükümetin çözüm süreci Osman Pamukoğlu'nun hedefindeydi: 'PKK'nın çekilmesi övünülecek bir şey değil. PKK'nın bağımsızlık hedefinden vazgeçmedi. Devlet örgütü kandırdı. Bizim memlekette bir laf vardır, ‘Kedinin kuyruğuna zil taktı’ denir. İşte Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne bunu yaptı.”

PARTİ BİNASI

Çark Caddesi bulunan Hak ve Eşitlik Partisi Sakarya il binasının açılışını HEPAR Lideri Osman Pamukoğlu yaptı.Açılışa Hak ve Eşitlik Partisi Sakarya İl Başkanı Yavuz Reis, İl Yönetimi, ve çok sayıda Partili katıldı. Parti merkezinde partililerle bir araya gelen Pamukoğlu,Milletvekillerine yeni haklar getiren TBMM Üyeliği Kanunu Teklifi’nin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edilmesine tepki göstedi; "Estetik ameliyatlarını da oradan olacaklarmış. Ne yapacaklar yani yağlarını mı aldıracaklar? Çuvaldan ne yaparsanız yapın, birinci sınıf operatör bile mızrak yapamaz. Pasaport, silah kullanma, geçiş üstünlüğü, yedi sülalelerinin bile ücretleri meclis bütçesinden karşılanacak. Neymiş, statüleri yokmuş.”

DEĞERLENDİRME

“Çözüm sürecini eleştiren Pamukoğlu, "30 yılda ne oldu? 20 yaşındaki gençler, askerler o mezralarda öldüler. O yaşlı kadınlar, çocuklar ne oldu? Çözüm süreci genel affa ya da özel affa dayanacaksa o zaman Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bütün cezaevlerini açın. İnsan öldüren, katil sıfatı taşıyanları tahliye edin. On binlerce insan sinir sistemi bozukluğundan, ruh sağlığının yerinde olmadığından dolayı birini öldürebiliyor. Onları yargılayıp hapis ediyorsunuz, onları da bırakın. PKK’nın dağlarda bulunan kırsal kadrosu niye aşağıya iniyor, güneye iniyor. Bir kısmı Irak’a, Suriye’ye ve İran’a gidecekler. Bu net ve açık.”

TV PROGRAMI

Pamukoğlu yerel bir kanalda tv programına konuk oldu. Burada ülke gündemine dair çeşitli açıklamalar yapan Hepar Lideri Osman Pamukoğlu daha sonra Sakarya Gazeteciler cemiyetini ziyaret etti. Sakarya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Pamukoğlu, silahlı güçleriyle bekleyen terör örgütünün sürekli çeşitli taleplerde bulunduğunu söyledi. “156 araç ve 6 milyon lira ile 81 ilde seçime giren Demokratik Sol Parti'den (DSP) daha fazla oy aldık. 40 yıllık partisin, gel, geç bizi geçemezsin. Bizim asıl önümüzü kesen yüzde 10 barajıdır. Hükümetin yıllardır düşürmediği seçim barajını PKK’nın talepleri doğrultusunda anayasaya sokacak ve düşürecek bunu da herkes görecek’ dedi. 

Editör: TE Bilişim