19 YILLIK DENEYİM

ÖZPAŞ Süper Marketler A.Ş 7’inci şubesini Kavaklar Caddesi Soğan Pazarı’nda hizmete açtı. Ertuğrul ve Ertan Öztürk’ün sahibi olduğu ÖZPAŞ Marketler zincirini 19 yıllık deneyimlerine,  7’inci şubesini de katarak devam ediyor. Pamukova, Serdivan, Erenler, Merkez,32 Evler, Çarşı ve Çark Caddesi’nde ki şubelerinin ardından açtığı yeni mağazaları ile 20 personel ve 9 bin çeşit ürün ile kaliteli hizmet vermeye başladı.

UZMAN VE BİLGİLİ

Konuyla ilgili konuşan Ertan Öztürk şunları söyledi, ‘ÖZPAŞ Marketler; hoşgörülü ve dürüst yaklaşım, müşteri memnuniyeti, en uygun fiyatlarla, kaliteden ödün vermeden, insana saygılı hizmet ilkesiyle özdeşleşmiştir. ÖZPAŞ Marketler, adına yakışır ürün ve hizmetler sunarak, süpermarket alanında konusunda uzman, bilgili, eğitimli ve deneyimli çalışanlarıyla müşterilerine hoşgörülü hizmetini sürdürmektedir’ diye konuştu.

AÇILIŞ PROTOKOLDEN

Soğan Pazarı’nda gerçekleştirilen açılış adeta müzik ve gösterilerle şova dönüştü. Açılışı Vali Mustafa Büyük, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk gerçekleştirdi. Ayrıca özel indirimlerin 19 Mayıs’a kadar devam edeceği belirtildi. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta birçok marka temsilcisi ürünlerini tanıttı.

Editör: TE Bilişim