BELEDİYE ELEŞTİRİ

Saadet Partisi Erenler İlçe teşkilatı Mayıs ayı divan toplantısını gerçekleştirdi. Oldukça yoğun katılımın olduğu toplantıda İlçe Başkanı Ramazan Özer, yine iddialı konuşmaya imza atarak, SP’nin 11 ay sonra Erenler de iktidara geleceğini söyledi. Erenler İlçesi’ningeçen gün 10 dakika yağan yağmura esir düştüğünü ve özellikle ana ve ara sokakların bir göle dönüştüğünü anlatan Ramazan Özer, alt yapı konusunda Belediye yetkililerini eleştirdi.

GERÇEK GÜNDEM

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mesut Doğan, çok sıkıntılı bir dönemden geçildiğini ve 81 ilin tamamında sıkıntı olduğunun altını çizerek ilçe divana katılanlara hitap etti. Türkiye’de asla gerçek gündemlerin konuşulmadığını vurgulayan GİK üyesi Mesut Doğan, “İktidar medya kuruluşlarının ağzını kilitlemiş. Konuşturulmuyor, tv ve gazeteler AKP’nin izin verdiği görüntüleri ve haberleri verebiliyor” diyerek ülkede basın özgürlüğünün olmadığını belirtti.

ABD SUYU

Çözüm sürecinin, Reyhanlı da yaşanan patlamanın ve kötü giden ekonominin bir bileri ile bağlantılı olduğunu kaydeden Doğan, “Regaib Kandili akşamı Obama ile görüşen Erdoğan, ABD ile neler görüştü? İslam coğrafyası hakkında ne kararlar alındı. Bunlar açıklanmalı ve kamuoyu ile paylaşılmalıdır. Nedeni çok açık; ABD suyu ile alınan abdest kabul olunmaz.” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim