İLKLERİN ÖNCÜSÜ

1985 yılından bu yana Sakarya’da hizmet veren Öz-Öztürkler Peugeot Otomotiv Pazarlama A.Ş.sahipleri Ertuğrul ve Ergün Öztürk kardeşler her geçen gün ilklerin öncüsü olmaya devam ediyor. Lınk Medical Systems İthalat ve İhracaat Müdürü Müge Sert, bölge müdürleri ve servis mühendisleri ile birlikte araçları teslim almak üzere Sakarya’ya geldiler.

SAKARYALI AİLE

Öz- Öztürkler’de gerçekleştirilen teslimat töreninde İstanbul’dan gelen konukları ağırlayan Satış Müdürü Ertan Gözütok, uzun görüşmeler sonucu firmayla anlaştıkları ifade ederek şunları söyledi: “Müge Hanım İstanbul’da ki servislerden ziyade Sakarya kökenli bir ailenin kızı olduğu için gönül borcunu ödemek adını bizleri tercih. Tabii ki servis kalitemiz ve müşteri odaklı çalışmalarımız sayesinde satışımızı gerçekleştirdik. İşbirliğimizin daimi olmasını temenni ediyorum” dedi.

DEVAM EDECEK

 Lınk Medical Systems İthalat ve İhracat Müdürü Müge Sert ise Öz-Öztürkler’i,  sundukları servis kalitesinden dolayı tercih ettiklerinin altını çizerek şunları söyledi: “Çok hızlı bir anlaşma süreci yaşadık, ikna olduk. Sundukları kalite ve hizmet bizi kendileri tercih etmemiz için yeterli oldu. 508 markalı 15 tane şirket aracımızı mühendis ve satış temsilcilerimize tahsis edeceğiz. İş ilişkilerimiz devam edecek.”

Editör: TE Bilişim