AKP İl Başkan Yardımcısı Sosyal İşler Başkanı Ayşe Özkul Erdem, Türkiye Beyazay Derneği Sakarya Şubesi’nin de desteklediği, Sevgi Çiçeği Rehabilitasyon Merkezi’nin, Serdivan AVM’de, Otizm Farkındalık ayı kapsamında düzenlediği programa katıldı.

 

YAŞAM KALİTELERİ

Türkiye Beyazay Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Ferruh Kaledibi ve eğitimcilerle görüşüp Sevgi Çiçeği Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören çocukların resim ve el sanatları sergisini gezen Erdem, ‘Özel çocukların bu eserleri, çalışmaları özel bir kıymet ve önem taşımaktadır. Bu eserlerde, bu emeklerde özel bir çaba, sabır ve sevgi vardır. Hayal dünyalarını yansıtan bu çalışmalarla, kişisel, sosyal ve iletişim becerilerine dair verilen eğitimlerle, bu çocukların yaşam kaliteleri de yükseltilmiş oluyor. Emeği geçen merkez yöneticisi ve eğitimcileri ile destek veren herkesi tebrik ederim’ dedi.

DESTEK VERMELİ

Dernek Başkanı Kaledibi de ‘Otistik, down ve diğer farklı durumlardaki çocuklarımıza verilen eğitimlerle zamanla pek çok eksiklikler giderilerek düzelme sağlanmakta, normal bir kişisel ve sosyal standarda ulaşmalarına çalışılmaktadır. Biz de dernek olarak bu çalışmalara destek olmaktayız’ dedi. AKP İl Kadın Kolları’ndan Gülay Ercan ve Şengül Gümüş’ün de katıldığı ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getiren Kaledibi, Erdem’e ve destek veren herkese teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim