Programa, Kocaali Kaymakamı Ahmet Odabaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk katıldı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kürsüye çıkarak bir selamlama konuşması gerçekleştiren Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, ‘Peygamber Efendimizin doğum yıldönümünde Kocaali ilçemizin Koğukpelit Köyümüzde gönülleri coşturan bu güzel organizasyonda emeği geçenleri tebrik ediyorum. 70 km uzaklıktan gelerek yoğun programlarının arasında bizlerle buluşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'na da Kocaalililer adına çok teşekkür ediyorum’ dedi.

ÜSTÜN ÖRNEKLER

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise, ‘Sevgililer sevgilisi Peygamber Efendimizin (s.a.v) doğum yıldönümü dolayısıyla Koğukpelit Köyü'nde düzenlenen bu programda olmaktan büyük mutluluk duyuyor, programı tertip eden ve programda görev alarak bizlere duygulu anlar yaşatan kardeşlerimize de çok teşekkür ediyorum. Bu programların bizde bir takım izler bırakması gerektiğini düşünüyorum. Peygamber Efendimizin (s.a.v) güzel ahlakı tamamlamak için geldiği belirtilir ve O'nun ahlakında bizim için üstün örnekler olduğu da ifade edilir’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim