ARAMALAR SÜRÜYOR

Akıncılar köyü mevkiinde faaliyet gösteren özel bir şirkete ait taş ocağında, dün dinamitle yapılan patlatmanın ardından meydana gelen göçük sonucu kayaların altında kalan İsmail Fethi Tandoğan'ı arama çalışmaları devam ediyor. Sakarya Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü ekipleri, göçük alanında arama kurtarma köpekleri ve dinleme cihazlarıyla arama yapıyor.

SON GÖRDÜĞÜ YER

Sakarya Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü İsmail Dilaver, göçük altında kalan kişiye ulaşılması için çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Enkaz altında arama kurtarma köpekleriyle ve dinleme cihazlarıyla arama yapıldı. Şu ana kadar ulaşılamadı. Göçük altındaki kişiyi son gören ve olaydan yaralı kurtulan işçi, enkaz bölgesine getirildi. Göçük altında kalan işçiyi son gördüğü yeri gösterdi. Olabileceği yerde arama çalışmaları yoğunlaştırıldı. Her türlü teknik kullanılıyor." dedi.

KAMERALARA YANSIDI

Öte yandan, taş ocağındaki patlamada göçük altında kalan Tandoğan'ın olaydan önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerden önce patlayıcıların, yerleştirilecekleri alana kepçeyle taşındığı görülüyor. Patlayıcı uzmanı Tandoğan ve yanındaki kişinin, çuvalları dağa yerleştirmeleri görüntülere yansıyor. Akıncılar köyü mevkiinde faaliyet gösteren özel bir şirkete ait taş ocağında dinamitle yapılan patlatmada, ocakta çalışan Ramazan Özuçar yaralı olarak kurtarılırken, İsmail Fethi Tandoğan ise göçük altında kalmıştı.

Editör: TE Bilişim