PTT MAAŞ ALIYOR

2010 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu İstanbul’da 2 yıl tedavi gördükten son aldığı iş göremez raporuyla 2012 yılının sonlarında malulen emekli olan Aytekin Çınar (45), emekli olduğunda maaşını PTT aracılığıyla aldığını, bankalarla bugüne kadar emekli maaşı dahil hiçbir işinin olmadığını, hiçbir banka şubesine uğramadığını belirtti.

MALULEN EMEKLİ

Çınar açıklamasında; “Geçirdiğim bir trafik kazası sonrası 2010 – 2012 yılları arasında hastanede yatarak tedavi gördüm. Tedavi sonrasında rapor çıktı ve ben bu raporla emekli oldum. Şu anda PTT’ den maaşımı alıyorum. Herhangi bir bankayla bir bağlantım olmadı. Beni icraya veren bankasının ismini bu olaydan dolayı duydum. ‘Karta ait 7 – 8 bin lira civarında bir borcunuz var’ diye bir telefon aldım. Faizi de işlemeye devam ediyor.’

BANKADAN ŞİKÂYETÇİ

‘Benim bu parayı ödemeye imkânım yok. Zaten yeni emekli oldum. Hasta olduğumdan benimde masraflarım var, ailem var. Benim bu kartı çıkarma şansım, imkânım yoktu. Bu kartı kim çıkarmışsa onu bulsunlar, cezasını versinler. Banka adına şikâyetçiyim. Benim adıma nasıl kart çıkartılır, ben olmadan nasıl bu kart teslim edilir?’ diyerek ilgili bankadan şikayetçi olduğunu dile getirdi.

Editör: TE Bilişim