BATAKLIĞA

Üzgün, düzenlediği basınla tanışma ve kaynaşma kahvaltısında ‘Büyük Türk Milleti hiçbir dönemde bırakın bebek katilini, hiçbir gücün tehdidine boyun eğmemiştir. 30 yıldır terörle adam gibi mücadele etmeyip masaya oturmaya mecbur kaldığını hissedenler nasıl bir çıkmaz yolda olduklarını, kendileriyle birlikte bu büyük milleti nasıl bir felakete ve bataklığa sürüklediklerini artık görmek zorundadırlar’

YOK EDİLMELİ

‘Bu büyük milletin geleceğini, 30 yıldır memlekete kan kusturan PKK ile onun elebaşıyla ve siyasi uzantılarıyla belirleyemezsiniz. Buna müsaade etmeyiz. Terörist başı Öcalan ile yapılan görüşmeler derhal kesilmeli ve terörle topyekün mücadele edilerek PKK yok edilmelidir’ diye konuştu.

YANLIŞLARI

Kahvaltıda söz alan BBP İlçe Başkan Yardımcısı Fevzi Çakır da konuşmasında, terörist başı Öcalan ile yapılan görüşmelere tepki göstererek, ‘Sonucu kestirebilen yok. Meclisteki partiler kısır döngü içinde, birbirlerine laf atarak olayı geçiştiriyorlar. Muhalefet görevini yapmıyor. Daha çok çalışmak gerektiği inancındayız. Eksikleri halka göstermek durumundayız. Yakında Sakarya’da yapılan yanlışları ve eksikleri de gündeme getireceğiz’ dedi.

OYNANIYOR

Türkiye üzerinde büyük oyunlar oynanmak istendiğini öne süren BBP Adapazarı İlçe Başkan Yardımcısı Fevzi Çakır, konuşmasında ayrıca, terörist başı Abdullah Öcalan ile yapılan görüşmelere tepki göstererek, ‘Büyük bir oyun oynanıyor. Bu oyunun adı ‘İmralı-Barış Süreci Oyunu’ Bu oyunlar oynanırken herkes uyuşturulmuş ve sadece gelişmeleri seyrediyor. İmralı-Barış Süreci oyununu izlemekten bıktık, bu oyuna müsaade etmeyeceğiz’ dedi. 

Editör: TE Bilişim