PROTOKOL

Pamukova Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda gerçekleşen toplantıya, Vali Yardımcısı Lütfullah Gürsoy, Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun, Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Öztürk, SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, SEDAŞ görevlileri, Pamukova’da bulunan mahalle ve köy muhtarları katıldılar.

SEDAŞ DUYARSIZ

Toplantıda söz alan mahalle ve köy muhtarları,  SEDAŞ ile yaşadıkları sıkıntıları anlattılar. SEDAŞ’ın sorunlara duyarsız kaldığını belirten, muhtarlar Pamukova halkının rahatsızlığını dile getirdiler. Gökgöz Muhtarı Nihat Erol, köylerinde yapılan camiinin yanında bulunan elektrik direğinin kaldırılması için çaba sarf ettiklerini 186 arıza bildirim hattına ulaşmakta zorluk çektiklerini söyledi.

ARIZA EKİBİ YOK

Karapınar Köyü Muhtarı Halil Kaçı ise; köylerinde borçtan dolayı kesilen elektriklerin parasının ödenmesine rağmen 9 günde açıldığını, SEDAŞ’ın vatandaşlarını mağdur ettiğini belirtti. Arıza olduğunda ekiplerin Geyve’den geldiğini, arandıklarında ise Geyve’nin köylerinde olduğunu söylediklerini ifade ederek arıza ekibinin tekrar Pamukova’ya gelmesi gerektiğini söyledi.

SORUNLAR KANIKSANDI

Pamukova Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Öztürk, özelleştirme ile beraber SEDAŞ’la sorunların baş gösterdiğini söyleyerek, ‘Asfaltlama çalışması yaparken aynı zamanda yollarda genişletme çalışması da yapıyoruz. Elektrik direkleri genişletme esnasında yolun içinde kalıyor. Ama biz bu elektrik direklerini SEDAŞ’a yolun kenarına aldıramıyoruz. Artık SEDAŞ’la olan sorunları kanıksadık “ diyerek sitem etti.

HATALAR DÜZELECEK

SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan tüm şikâyetleri 10 SEDAŞ görevlisinin ve kendisinin not aldığını belirterek, muhtarların şikâyetlerine tek tek cevap verdi ve vatandaş hizmet için var olduklarını belirterek, kendi personellerinin de hatalarının olabileceğini ve bu hatalarını düzeltileceğini söyledi.

SÖZ VERİLDİ.

Vali Yardımcısı Lütfullah Gürsoy ise toplantıyı milat olarak belirlediklerini bu tarihten sonraki sorunların kendilerine ve SEDAŞ görevlilerine iletilmesini istedi. Toplantı sonrası Muhtarlar SEDAŞ’a olan şikâyetlerini formlara yazarak görevlilere teslim ettiler ve daha sonra SEDAŞ görevlileri ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Editör: TE Bilişim