Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliği ve 24. Meslek Komitesi organizasyonu ile Adapazarı Kız Teknik ve Meslek Lisesi Tekstil Bölümü öğrencileri bir defile düzenlediler. Öğrenciler kendi tasarladıkları kıyafetleri SATSO Fuayesi’nde düzenledikleri bir defile ile Meclis üyeleri ve velilerin beğenisine sundular.

SATSO'DAN TAKDİR
Yıl boyunca atölye ortamında hazırlanan ve tekstil sektörünün önde kumaş çeşitleri ve aksesuarları ile tasarlanan kıyafetler ve kız meslek lisesi öğrencilerinin emeğini sergiledikleri defile, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası etkinlikleri çerçevesinde bir ilke imza attı.
İlimiz tekstil sektörüne yetiştirilen başarılı kalifiye eleman yetiştirilmesi anlamında önmli bir paya sahip eğitmenler ve gayretli çalışmalarından dolayı öğrenciler SATSO camiası tarafından takdirle karşılandı.
İLK DEFİLE
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Güneş, eğitim ve sanayi işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilen söz konusu etkinliğin sadece sektörlerin gelişimi değil eğitim vizyonunun da değişim ve gelişimi adına önemli bir adım olduğuna dikkat çekerek “Gerek üniversite, gerek meslek liseleri ile ticaret sanayi odası işbirliği her zaman önemsediğimiz bir konudur. SATSO fuayesinde çeşitli sergi ve etkinlikler görebiliyoruz, ancak ilk defa bir defile izleyeceğiz. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor başarılı çalışmalarının iş yaşamında ve üretimde de devam etmesini temenni ediyoruz” dedi.
 

Editör: TE Bilişim