Hendek'de kazağının takılması sonucu sağ kolunu traktörün şaftına kaptıran 13 yaşındaki Cemal Bayraktar, ağır yaralandı. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi edilen Bayraktar'ın kolu, kangren nedeniyle omuz hizasından kesildi. Çiftçilikle geçimini sağlayan anne-babasının maddi durumunun iyi olmaması nedeniyle Bayraktar, protez kola kavuşacağı günün hayaliyle yaşıyor.

YARDIM BEKLİYORUZ

Baba Osman Bayraktar, kazada oğlunun öldüğünü sandığını, yaşadığını öğrenince büyük sevinç yaşadığını söyledi. "Tek isteğim, çocuğuma protez kol takabilmek" diyen Bayraktar, "Oğlumun geleceğini kurtarabilmek için proteze ihtiyacımız var. Elimdeki tüm imkanları seferber etsem de protez maliyetini karşılayamam. Onun için yardım bekliyoruz. Protez takılınca eğitimine daha rahat devam edecek, geleceği kurtulacak" ifadesini kullandı.

OKUMAK İSTİYORUM

Ortaokul 2. sınıf öğrencisi Bayraktar ise kolunun kesildiğini ameliyattan bir hafta sonra öğrendiğini anlattı. Bayraktar, "Okuluma devam etmek istiyorum. Bunun için protez kol olması gerekiyor. İnternetten bakıyorum sürekli. Böyle elektronik protezler var, onlar gerçek kol gibi. Ben de öyle bir protezim olsun istiyorum. Böyle olunca kesilen kolumun eksikliğini daha az hissederim" dedi.

Editör: TE Bilişim