Arifiye Koop Başkanı Tacettin Erdem'in daveti üzere gerçekleşen ziyaret, çok olumlu bir havada gerçekleşti. Başkan Erdem, Büyükşehir Belediyesinin istediği yolcu taşıma standartlarının bütününe haiz bulunan, Man fabrikasında üretilen TCV marka otobüsleri Milletvekili Hasan Ali Çelik ve İlçe Başkanı Ethem Çınar'a tanıttı.
İÇ DİZAYNI
Başkan Erdem, otobüsün; yaşlı ve özürlü vatandaşların rahatlıkla seyahat edebilme imkanına sahip olduğunu, son derece konforlu, özürlü vatandaşın bineceği zaman rampasının açıldığını ve aracın yan yattığını,  bu özelliğiyle yaşlı ve özürlü binişini çok kolay hale getirdiğini ifade etti. İç dizaynının da buna göre tertip edildiğini belirterek, Arifiyeliler’in en iyiye layık olduğunun bilinciyle hareket ettiklerini söyledi. Erdem, ‘Bu otobüslerden 10 adet sipariş ettik. Tek sıkıntımız yolcuları merkeze indirememek. Bu konuda milletvekilimizden yardım talebinde bulunuyoruz’ dedi.
İLLERDE YOK
Milletvekili Hasan Ali Çelik ise ‘Öncelikle Başkan Erdem'i tebrik etmek istiyorum. Özürlü ve yaşlıların herkesten daha çok ilgiye ihtiyaç duyuyor. Onlara yardımcı olmak hepimizin vazifesidir. Bu araçlarla bu görev yerine getiriliyor. Bu yenilik birçok ilde yokken Arifiye’nin başarması çok güzel. İsteklerinizi ilgili yere ileteceğim’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim