40 BİN ŞEHİT

MHP İl Başkanı Levent Bülbül başkanlığındaki heyet, Kazımpaşalıların oğun ilgisi ile karşılandı. Mahalle kahvehanesinde yapılan toplantı,  köy halkının kahveye sığmamasından dolayı izdihama neden oldu.

 İlçe Başkanı Muharrem Kurtulan, 2009 yılındaki yerel seçimlerde, Kazımpaşa’nın MHP’ye verdiği destekten dolayı, köy halkına teşekkür ederek, ‘2009 da ki gibi bugünde bize sahip çıktınız, evlerinizi, yüreklerinizi açtınız. Ne var ki koskoca Türkiye Cumhuriyeti, 40.000 şehidimizin sorumlusu terör örgütü karşısında mağlup olmuş gibi gösterilmekte ve maalesef çapulcu topluluğu ile bilemediğimiz pazarlıklar yapılmaktadır. Ama bu yüreğimizdeki yangını söndürmek için önümüzdeki yerel seçimler en yakın fırsattır.’

3 PARK VE 1 BELEDİYE

‘Büyükşehir’i 4, Serdivan’ı da 3 dönemdir 20 yıldır aynı zihniyetler yönetiyor. Şehrimiz 20 yılda ne kadar değişti? bir düşünmek lazım. Son 4 yılda, Serdivan’da da bildiğiniz gibi ismi yeni, partisi aynı olan Yusuf Alemdar Başkanlık yapmakta, fakat oda maalesef, yapılan 3 park ve 1 belediye binası ile övünmekte. İyide onları da yapmayacaksan o koltukta ne işin var diye adama sormazlar mı? Gerçi bu arada biz hangi mahalle, hangi köy sorunlarını açıklarsak, hemen ertesi gün adamlarını yollayıp problemlere bakıp, akşamın da da aynı bölgede toplantı yapıyorlarmış.’dedi.

12 MİLYON BORÇLU

İl Başkanı Levent Bülbül’e ise şunları söyledi: ‘11 yıldır ülkemizi yönetenler, maalesef çiftçimizi bankalara esir etmiştir. Çiftçimiz, ürünlerini değerine satamaz, traktörlerine mazot alamaz duruma getirilmiş, maalesef bankalara, kredilere çalışmak durumuna gelmiştir. 12 milyondan fazla vatandaşımız bankalara borçlu olarak yaşamaya çalışmaktadır. Cumhuriyet tarihinde ilk kez yurtdışından saman ithal edilmiş ve kurbanlık hayvanımızı bile yurt dışında arar duruma gelmişizdir. Topraklarımız yabancılara satılmakta, şirketlerimiz adeta yurtdışı firmalarına peşkeş çekilmektedir. “Ekonomimiz iyi diyerek, zenginleştik” yalanları söyleyenler, halkımızı 800 TL’lik asgari ücrete mahkûm etmiştir.

BARIŞ HAVARİSİ KESİLDİLER

‘Tüm bunlar olurken 40.000 şehidimizin katili eşkıya başı, bugün hükümetin danışmanı pozisyonuna sokulmuştur. Diyarbakır’da sözde nevruz kutlamalarında “Savaşa da Barışa da Hazırız” pankartları açılmış, maalesef hiç bir savcı veya hükümet yetkilisi duruma müdahale etmemiştir. Sözde PKK bayrakları Diyarbakır’da sallanmış, 1 tane bile Türk bayrağı alanda yok iken, hükümet yetkilileri barış havarisi kesilmiştir. Eşkıya başı ile hükümet, gizli pazarlıklar yapmakta ve bu pazarlıklar halkımızdan saklanmaktadır. Bu sebeple, MHP’ye ne kadar saldırsalar da sizlerde iyi bilirsiniz ki; Vatanın Bölünmesinin karşısındaki en büyük hareket Milliyetçi Hareket’tir’dedi.

Editör: TE Bilişim