MHP Serdivan İlçe Teşkilatı’nın köy-mahalle ziyaretlerinin bu haftaki durağı, Yazlık Mahallesi idi.

AKP’YE DAVET

MHP Heyeti, İl Başkanı M. Levent Bülbül ve İlçe Başkanı Muharrem Kurtulan’ın da katıldığı toplantıda Yazlıklılar’ın yoğun ilgisiyle karşılaşıldı. Toplantı mahalle sakinlerine seslenen, Kurtulan konuşması şöyle başladı; “Meşeli Köyü’nde AKP İlçe Başkanı ve Yusuf Başkan;“MHP’lilerin Serdivan’da çakılı çivisi yok” demişler. Bu cümle bile nasıl korktuklarını anlatmaya yetmektedir. Serdivan Belediyesi’ni siz yönetiyorsunuz. Yani hizmet edecek, çivi çakacak olan sizlersiniz. Serdivan Belediyesi’ni de MHP’li yaptıktan sonra, Yapacağımız ilk hizmet için, çakacağımız ilk çivi çakma törenine özellikle sizi davet edeceğim.”

HESAP VERECEKLER

İl Başkanı Levent Bülbül hükümetin ekonomi politikalarını eleştirerek başladığı konuşmasın da şu görüşlere yer verdi; Son 1 yılda Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırarak, 37 milyar dolar dış borcu artan bir ülke olarak hükümet yetkilileri, Halkımızdan bu borcu adeta saklamaktadır. Gençlerimiz taşeronluğa mahkûm edilmiş 800 TL asgari ücrete muhtaç bırakılmışlardır. ,Köylünün arazilerine bile göz dikenler önce Allah’a sonrada MHP iktidarında milletimize hesap verme vakti gelecektir.”  

CEVAP POLEMİĞİ

PKK ile yapıldığını iddia ettiği pazarlıkla ilgili olarak da şunları kaydet: “Çözüm süreci adı atında yapılan görüşmelerin ne olduğunu, şehrimizin AKP’li vekillerine veya AKP İl Başkanı’na sorduğumuzda cevap verememektedirler. İnsan Hakları Komisyonunun başında olan Sakarya Milletvekili A.Sefer Üstün’e sizlerin huzurunda tekrar soruyorum. PKK’lıların, Uludere’de ki kaçakçıların insan hakkı varda, terör örgütünün katlettiği bebeklerimizin, öğretmenlerimizin, şehitlerimizin Hakları yok mu ?” 

Editör: TE Bilişim