MHP Serdivan İlçe Başkanı Muharrem Kurtulan, Serdivan’ın sorunlarının çözülemediğini, aksine hızla arttığını ve içinden çıkılamaz hale geldiğini belirterek, “2014 yılı Mart ayı, belediyeciliği reklam ve rant olarak görenlerden kurtulma ve Milletimizi  belediyeciliğin nasıl olduğunu gösterme zamanıdır” dedi.
Belediyeyi yönetenlerin, başarısızlıklarını her yere reklam vererek kapatmaya çalıştığını, hizmet için toplanan paraların şahsi reklamlar için harcandığını öne süren Kurtulan, şunları kaydetti:
“Sakarya ve Serdivan’ın kurtuluşu yakındır. M.H.P. Şehrimizin tümünde olduğu gibi Serdivan’da da iddaalıdır. Bunuda daha önce Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı yapan Sayın Mehmet Göktürk’te karar kılarak göstermiştir. 99 depreminde “ 5 sene ayağa kalkamaz “ denilen Vagon fabrikasını, evinin yolunu unutup 3 ay geceli gündüzlü çalışarak ayağa kaldırdığını, Sakarya ve Serdivan asla unutmaz. İnşaallah dürüst ve namuslu, alanında uzman ekipler ile 30 Mart’ta  seçimi kazanıp Serdivanlı hemşehrilerimizle beraber Ülkemizde Belediyecilik nasıl olur göstereceğiz.“

“İLGİ ŞAŞIRTTI”
Serdivan Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Mehmet Göktürk de yaptığı konuşmada, MHP’de görevden kaçılamayacağını ifade ederek, “Bugün bizi bu göreve layık gören İlçe Teşkilatıma Teşekkür ediyorum. Son 1 haftadır inanılmaz güzel tepkiler almaktayım. Bu kadarı beni bile şaşırttı. Demek ki Serdivan’da gerçekten iyi bir rüzgar yakalamışız” dedi.
Serdivan İlçe Teşkilatı’nın yaptığı uygulamalarla Sakarya da en çok ses getiren teşkilat olduğuna işaret eden Göktürk, şöyle devam etti:
“Hep beraber çalışmalarımıza başladık. Proje ekibimiz kuruldu. Tüm problemleri çözmek için göreve talibiz. Hızla büyüyen Serdivan’da problemlerin nasıl hızla çözüleceğini herkes görecek. Bu arada belediye çalışanlarından arayanlara da teşekkür ederim, onlarda çok rahat olsunlar, biz çalışanların ekmeğiyle oynamaya değil, sadece çalışmaya, problemleri çözmeye  geliyoruz. Serdivan’ı Serdivan halkı ile beraber yöneteceğiz.”
 

Editör: TE Bilişim