Yeni Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen MHP’nin çiçeği burnundaki yeni İl Başkanı Levent Bülbül net mesajlar vererek, ‘Milliyetçi Hareket bundan böyle Sakarya’yı titretecektir. Bundan gayrı bir düşüncemiz yok. MHP Sakarya’da iktidar olacak, bundan başka çare de yok’ dedi.
TANIŞMA
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Levent Bülbül ve 65 kişilik yeni Yönetim Kurulu Üyeleri önceki akşam Tunatan Restoran’da bir araya geldi. Kurucu İl Başkanı olarak göreve getirilmesinin ardından 65 kişilik yönetimini oluşturan Levent Bülbül, düzenlenen yemekli toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verdi. Tanışma amacıyla düzenlenen ilk toplantıda MHP’nin yeni yönetimi, Levent Bülbül başkanlığında çalışmalarına start verdi.
ÜLKÜCÜ HAREKET
Düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Levent Bülbül, Ülkenin, milletin ve MHP’nin değerlerine vurgu yaparak, ‘Ülkemizin birliği, milletimizin bekası ve Milliyetçi Hareketin iktidarı için, bu dava uğruna bugünden itibaren durmadan, yorulmadan, kırmadan, dökmeden ve doğru bildiğimizden şaşmadan Sakaryamız için alın teri dökeceğiz. Bu davaya hep birlikte sahip çıkacağız. Milletimizle kucaklaşacağız’ dedi.
ŞEREFLİ GÖREV
Zor ama bir kadar şerefli bir görevi üstlendiklerini anlatan Bülbül, ‘Milliyetçi Hareket bundan böyle Sakarya’yı titretecektir. Bundan gayrı bir düşüncemiz yok. MHP Sakarya’da iktidar olacak, bundan başka çare de yok’ dedi. Yeni yönetim kurulundan bahseden ve onlara seslenen Bülbül,  ‘Tüm yönetici arkadaşlarımla bu yolda başarılı olacağımıza inanıyorum’ dedi.
PIRIL PIRIL
Geniş bir kadroyla yola çıktıklarını söyleyen Bülbül, ‘Yönetim Kurulundaki her arkadaşım, ağabeyim, hanımefendiler çok değerli, bilgi ve birikime sahip olan pırıl pırıl insanlardan oluşmaktadır’ diye konuştu.
YENİ YÖNETİM KURULU START VERDİ
Konuşmaların sona ermesinin ardından Bülbül ve yeni yönetim kurulu üyeleri çalışmalar, toplantılar ve düzenlenecek olan faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
 

Editör: TE Bilişim